flytende diett mat forslag

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-29
En flytende diett består av mat som gir næring i flytende form. Denne dietten etterlater ingen rester ufordøyd i tarmen, og er foreskrevet før og etter visse kirurgiske prosedyrer. Liquid dietter er også inntas som en del av en detox program, samt å behandle ekstreme tilfeller av fedme. Disse diettene trenger ikke være kjedelig og kjedelig-med noen kreative kulinariske kombinere, flere næringsrik mat kan tjene til å inngå i en sunn flytende diett.

Drikkevarer

Du kan lage et utvalg av drikkevarer, som kan drikkes som en del av ethvert måltid. Kaffe, te, kakao, milkshake, befestet vann og melk drikker er interessante drikke ideer. Yoghurt er en sunn drikke idé som er tilgjengelig i et utvalg av frukt og andre smaker. Omsorgspersonen hjemmeside anbefaler å kombinere vanlig yoghurt med frukt som jordbær og bananer i en blender for en nærende drink.

Korn

Bruk raffinert eller kokt og anstrengt korn å forberede tynne havregryn og gryn, eller krem av hvete og ris, å opprettholde en ønskelig fiber innhold som en del av den flytende diett. . Du kan legge most frukt, smør, melasse, honning eller brunt sukker til frokostblanding, for smaken og smak

Supper

Suppe er en standard funksjon i noe flytende diett, du kan forvandle det til en oppvarming flytende måltid . Mens ost og potet baserte supper er vanligvis servert som en del av væske dietter, kan du puré andre grønnsaker også, kombinere grønnsaker med kjøtt eller fisk lager, varmen og smak til med et dryss av urter. Hvis du er liten tid, bare varme og drikke hermetisk suppe.

Juice

Forbered frukt og grønnsaker som eple, appelsin, sitron, melon, rødbete, ananas, gulrot, agurk og spinat. Drikk dem enten med massen, som en puré, eller slitt som nektar eller fjerne juice. Du kan også kombinere frukt som tranebær og druer for en forfriskende og sunn drikk.

Desserter

Topp av en væske måltid med en rekke dessert alternativer. Valgene er interessant-fra vaniljekrem og gelatin desserter å fruktis dukker, vanlig puddinger, sherbets og iskrem, som du skal ha ren, uten frukt stykker, nøtter og frø.


Previous:topp 10 energi kosttilskudd Next:kilder til kalsium for barn

Relaterte artikler


 • hvilke typer sure juicer
 • hva er Panax ginseng root ekstrakt?
 • når er ovo-vegetarisk kosthold anbefales?
 • vitaminer for trening
 • mat høy i østrogen
 • kosthold for kroppen forme
 • daglige kosthold mat
 • næringsrik mat for idrettsutøvere
 • ti år tynnere kosthold
 • hvordan du kan trene hjernen din til å tenke som en tynn person
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com