en liste over frokostmat

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-12

Du trenger:
Running eller sko
. Vann.
Tren video (tilleggsutstyr).
Øvelse maskin (valgfritt).
Fullkorn frokostblanding (valgfritt).
Skummet melk (valgfritt).
Frukt (tilleggsutstyr).

Frokost er en av de viktigste måltidene av dagen. Det lader opp kroppen etter en lang rask og bidrar til å holde din energi nivå opp hele dagen. Å hoppe over frokosten kan føre til vektøkning, overdreven spising ved neste måltid og generell tretthet. Å ta seg tid til å spise sunn frokost mat er den beste måten å få dagen til en produktiv start.

Korn

En av de mest populære frokost mat er korn. Ikke bare er de raske og enkle å tilberede, men de er en måte å få i hele korn. Velg frokostblandinger som er laget med hele korn til å øke din energi nivå. Müsli eller kli korn er gode alternativer. Hot kornprodukter som havregryn, gryn og krem av hvete er også god frokost valg.

Smoothies

Smoothies er et valg for mange mennesker som er liten tid, men likevel vil en fylling, ernæringsmessig frokost. Du kan lage sunne smoothies ganske enkelt ved å kombinere yoghurt, frukt og juice eller melk. For å få hele korn du kan legge i hvete bakterie eller brokkoli spirer for antioksidanter.

Egg

Egg er god frokost elementer fordi de er fulle av protein og svært fylling. Det er mange måter å tilberede egg til din smak som scrambling, krypskyting, koking eller lage omeletter. Fyll omeletter med andre ernæringsmessige ingredienser som paprika og tomater.

Fruit

Å ha en frukt frokost, enten det er i form av ren juice eller spise selve frukten, gir kroppen din med en rekke antioksidanter og vitaminer. Spis terninger frukt vanlig eller yr det med honning eller yoghurt for å skape en rask frokost.

Smørbrød

Gjør frokost smørbrød ved å fylle kjeks, croissanter eller andre brød med kjøtt, egg, grønnsaker eller andre ingredienser som du foretrekker. Frokost smørbrød la pack deg i en rekke ulike matvaregrupper. Du kan spise dem på farten og de er veldig fylling.


Previous:hvordan brenne fett for kvinner Next:borage olje sikkerhet

Relaterte artikler


 • mat for å øke funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • kilder til jern og kalsium
 • felles hjerneføde
 • mat å spise på et tørt kosthold
 • hvor å miste vekt raskt og forbedre din helse
 • hvordan å lage en organisk kombucha kultur
 • negative virkninger av langvarig bruk av protein vibrering
 • elliptiske treningsøkter
 • dannelsen av hvite blodlegemer
 • fôret for å få vekt og muskler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com