enkelt dietter for tenåringer jenter for sommeren

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-19

Du trenger:
skrutrekker

Sommeren er en tid for avslapning hjemme og gå ut med venner som en tenåringsjente. . Dette betyr også at usunn mat valg er ofte lett tilgjengelig, gjør et sunt kosthold vanskelig. Ifølge Carol Anne Rinzler, forfatter av "Nutrition for Dummies", er det flere diett tips som gjør sommeren lettere å håndtere for den unge jenta.

BMR

Det er viktig å telle kalorier og spise i det daglige kalori inntak krav, sier Linda Ojeda, forfatter av "Sikker Dieting for tenåringer. "Din daglige kaloriinntak kravene er mengden kalorier som kroppen din trenger hver dag for å opprettholde riktig funksjon Ditt daglige kaloriinntak krav kan bestemmes ved å beregne din BMR, eller Basal Metabolic Rate å beregne din BMR, bruker du følgende ligning. . :



655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4. 7 x høyde i inches)-(4. 7 x alder i år)=Woman's BMR



Etter beregne din BMR, bruker den resulterende nummeret som en guide for hvor mange kalorier du bør spise hver dag i gjennomsnitt. Se etter kalori teller med den ernæringsmessige informasjon finnes på etikettene til matemballasje.

Drikke mer vann

Drikk mer vann i løpet av sommeren. Vannforbruket er viktig i de varme sommermånedene. En tenåringsjente skal forbruke ti på tolv åtte unse glass vann daglig, sier Jane Kirby, forfatter av "Slanking for Dummies. " Hvis du ikke drikker nok vann, vil kroppen anta at vann er mangelvare og det vil beholde hydration som vann vekt. Hvis du holde kroppen skikkelig hydrert, vil det gi slipp på vann vekt. Søte drikker, som brus og saft, er høy i kalorier og forårsake dehydrering. Begrense deg til en søt drink om dagen.

Sunn snacks

Erstatt vanlig sommer snacks som for eksempel iskrem, snø kjegler, popsicles og milkshake med alternative søte godbiter. Disse snacks er høy i fett og kalorier og bør begrenses. Frukt inneholder store mengder naturlig sukker, og er en vanlig erstatning for sommeren snacks, ifølge Ojeda. Snarere enn å ha en iskrem, spis din favoritt frukt lett stenket i sukker for å tilfredsstille dine søte cravings. Ved å erstatte fet mat med sunn snacks, kutte deg kalorier og forbedre din generelle helse.

Vær Andel-Conscious

Vær del-bevisst i løpet av sommeren som det er vanskelig å unngå usunn mat hele tiden. Det være seg fast food, en sommer BBQ eller en hyggelig middag ute, overflod usunn mat om sommeren. Uansett hva som er tilgjengelig, velg en hovedrett og tillate deg selv bare en porsjon, ikke gå tilbake til et nytt hjelpe. Hvis du spiser ute, dele et måltid i to og be om en to-go boks slik at du ikke over spise. Spis snack matvarer, slik som chips, med måte også. Aldri snack i posen, i stedet sette en liten håndfull på en plate og, igjen, ikke gå tilbake for sekunder.


Previous:kosthold for en kropp trimming stoffskifte Next:hva maten kan bli inkludert på en klar væske-kosthold?





Relaterte artikler


 • hva vitaminer er i brinjal?
 • problemer med Glucomannan
 • kosthold og aldring
 • vitaminer for minnet oppbevaring
 • hvilke vitaminer er vannløselige?
 • tips for å stoppe carb cravings
 • naturlige teer å redusere appetitten
 • effekten av grapefrukt
 • Dietten til Aussies
 • seks matvaregrupper og riktige mengder




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com