kosttilskudd som bygge makt og styrke

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-12-10

Du trenger:
Calculator (valgfritt)

løfte vekter alene er ikke tilstrekkelig til å vesentlig øke kraft og styrke. . Kroppen trenger viktige næringsstoffer for å lette produksjonen av muskelmasse, noe som igjen vil føre til makt og styrke gevinster. Betydningen av et sunt kosthold, rikt på proteiner, komplekse karbohydrater og fiber, kan ikke understrekes nok. Kombiner dette med et tillegg for å fremme kraft og styrke til å oppnå bedre resultater.

Whey Protein

Kroppen bruker proteiner for å reparere muskler og bindevev og er viktig for utvinning og hypertrofi, eller økt muskelstørrelse. Det anbefales å forbruke 1 gram til 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt hver dag. For en mann som veier 180 pounds, er det tilsvarende å spise seks til ni 8-unse biffer hver dag. Whey protein pulver, utvunnet av melk biprodukter, tilbyr en praktisk måte å øke ditt inntak av protein. I tillegg har whey protein med høy biologisk verdi og mest beste merkene inneholder fordøyelsesenzymer og aminosyrer som hjelper kroppen absorbere og utnytte næringsstoffene effektivt.

Branch Chain aminosyrer (BCAAs)

Det har lenge vært etablert at aminosyrer danner byggesteinene i alle proteiner. Imidlertid har det nylig blitt oppdaget å besitter anabole egenskaper; regulere signalet banene om muskel protein anabolisme. BCAAs finnes i naturlig mat kilder som høy kvalitet proteiner, og er avgjørende for protein syntese, eller muskelvekst.

Kreatin

Kreatin er nr. 1 supplement som brukes av styrke og kraft utøvere. The International Society of Sports Nutrition stater, "kreatin monohydrat er den mest effektive ergogenic ernæringsmessige supplement for tiden tilgjengelig for idrettsutøvere i form av økende høy intensitet trening kapasitet og lean body mass under trening. "Cycle din bruk av kreatin på en 4-ukers på, 4-ukers off program. Når du er på et kurs av kreatin, bør du drikke rikelig med vann for å lette ekstra stress plassert på nyrene og leveren.

Glutamin

Glutamin, en aminosyre, bedrer proteinsyntesen, hindrer nedbryting av muskel-vev og løfter produksjonen av veksthormoner. Av denne grunn er det en stor post-workout supplement som skal hjelpe til utvinning.


Previous:hva er Panax ginseng root ekstrakt? Next:mat som trengs for sunt kosthold

Relaterte artikler


 • liste over matvarer i korn-gruppen
 • hvordan du kan trene hjernen din til å tenke som en tynn person
 • liste over vitaminer
 • ulempene av forbruket av vann
 • Hva er fordelene med soya olje?
 • ADHD høy-protein diett
 • havregryn og vann kosthold
 • alkoholens effekter på B12 absorpsjon
 • hvordan du kan øke metabolismen og være på vakt
 • hvordan skal følge barnet fettinnhold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com