Feingold diett mat liste

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-02
Den Feingold diett er en diett program utviklet av Ben F. Feingold, MD, å behandle oppmerksomheten-underskudd hyperaktivitet, eller ADHD. Dietten fokuserer på å eliminere matvarer som inneholder kunstige farger, smaker og ingredienser fra kostholdet ditt. Dietten består av to trinn. I den første fasen, eliminere deg aspirin-liknende kjemiske sammensetninger som kalles "salisylater" fra kostholdet ditt. I den andre fasen, identifiserer hvilke typer salisylater kroppen kan tåle. Ifølge Feingold Association, 80 prosent av deltakerne i Feingold dietten svarer positivt).

Frukt

Den Feingold dietten understreker visse frukter som ikke er naturlige kilder til salisylater. Frukt som er naturlige kilder til salisylater lage en kjemisk ligner på acetylsalisylsyre, også kjent som aspirin. Frukt som du kan spise på Feingold dietten inkluderer bananer, vannmelon, pærer, kiwi, grapefrukt, papaya, mango, honningmelon, sitron og ananas. Frukt å unngå, i hvert fall i den første fasen av Feingold dietten, inkluderer plommer, epler, rosiner, mandariner, bær, kirsebær og aprikoser.

Grønnsaker

I likhet med frukt, enkelte grønnsaker er naturlige kilder til salisylater, og derfor bør unngås på Feingold dietten. Grønnsaker som er trygt å spise på diett inkluderer løk, erter, poteter, sopp, spinat, bønner, mais, squash, rødbeter, salat og brokkoli. Grønnsaker som er naturlige kilder til salisylater som du bør unngå å inkludere agurker og tomater.

Kjøtt

Siden Feingold diett understreker matvarer som er fri for salisylater, mat fargestoffer og andre tilsetningsstoffer, er det visse typer kjøtt, bør du spise når de er på diett. Velg økologisk, alle naturlige biff, kylling, kalkun og fiskeprodukter. Kommersiell husdyr operasjoner bruke mat fargestoffer for å forbedre sin farge, antibiotika, og fôr som er dyrket med bruk av plantevernmidler, så velg økologisk kjøtt, fjørfe og fiskeprodukter. Du bør også unngå lunsj kjøtt, fordi de inneholder natrium nitrat, en kjemisk at Feingold Association anbefaler å eliminere.

Drikke

På Feingold dietten, kan du drikke vann, te og all-naturlige fruktjuicer. Unngå drikker som inneholder kunstige søtningsmidler som sakkarin og aspartam. Også unngå kaffe og drikke som er søtet med sirup. Unngå melk og sjokolade melkeprodukter også.


Previous:godt balansert kosthold for tenåringer Next:mat høyt i zeaxanthin

Relaterte artikler


 • liste over matvarer som fart på stoffskiftet
 • hva er gode måter å få six-pack abs?
 • ting du bør unngå med diaic kosthold
 • hvordan du beregner din BMI gratis
 • hvordan å oppløse resveratrol pulver
 • anti-inflammatorisk mat liste
 • virkninger av ZMA
 • hva er glykemisk indeks og hvorfor skulle du bry deg?
 • den beste dietten regimet
 • kilder til protein listen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com