kosthold mat for barn

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-07
I de siste 30 årene, har fedme hos barn mer enn tredoblet, ifølge National Center for Chronic Disease Prevention. Barn er få betydelige mengder vekt og er i risiko for kardiovaskulær sykdom og bein og felles problemer, og ansiktet kulturelle og sosiale problemer. Fôring et barn et sunt og naturlig kosthold vil hjelpe barna holde seg innenfor en riktig vekt, og vil tillate dem å utvikle sterke kropper. Et sunt kosthold for barn inneholder hele korn og grønnsaker og begrense sukker.

Diet Foods å nyte

Foreldre må være klar over hva slags mat er bra for barn og hva "kids" måltidene vanligvis tilbyr, sier barnelege Doctor Greene . Junk food er avhengig av fett, salt og sukker. De er vanligvis pakket lyst, noen ganger med leker eller andre incentiver for å tiltrekke seg et barn. Begrensning junk food vil ha en betydelig innvirkning på dietten.The Food Pyramid foreslår barn spiser en rekke matvarer, med hoveddelen av dietten inkludert magre proteiner som fisk eller kylling, grønnsaker og helkorn. Ta med magre meieriprodukter også, som kalsium i meieriprodukter fremmer sterke bein. Velg matvarer som gulrot pinner, appelsiner og vannmelon, Cheerios eller andre fullkorn frokostblanding, skummet eller 1% melk, hel hvete kjeks eller air-poppet popcorn, for å gi barn et utvalg av sunn mat og vitaminer.

Diet Foods Unngå

Begrens sukkerinntak i barna. Ifølge United States Department of Agriculture, bør barn ikke forbruke mer enn 6-18 teskjeer sukker om dagen. Den typiske enkelte forbruker rundt 53 teskjeer sukker daglig. Se på ingrediens etiketter for å se hvor mye sukker er lagt til bearbeidet mat. Ikke bare er sukker i junk mat og korn, men det kan dukke opp i supper, brød og andre intetanende edibles. Unngå å gi barnet brus, helmelk, stekt mat, full fett iskrem og Bologna. Disse matvarer inneholder store mengder salt, sukker og fett og kan bidra til fedme.

A Child's Kosthold og livsstil

Det er viktig å ikke plassere en overvektig barn på en restriktiv diett uten tilsyn av en lege, sier doktor David Hirsch av Web MD. Det er bedre å fokusere på sunne matvaner som vil fremme en bedre livsstil. Oppmuntre barnet til å spise sakte, med fokus på å spise måltider som en familie. Involver barnet i shopping og bearbeiding av matvarer. Dette vil hjelpe foreldre få en idé om hva slags mat barnet liker og hva mat han vil ikke spise. Limit snacks og snacks tid. Konstant småspising kan føre til overspising og er ikke sunt. Begrense valg og typer snacks å fremme næringsrik mat.


Previous:additiv-fri dietter for barn Next:den beste maten klar til å spise fra kan

Relaterte artikler


 • xyience informasjon
 • hvordan du beregner daglige kaloribehov
 • rester diett informasjon
 • hvordan du legger greener til kosthold
 • kosthold mat for barn
 • animalsk kilder til protein fordeler
 • fôret for å få lean mass
 • hvordan overgangen til en rå diett etter master rens
 • Kina næringspyramiden guide
 • informasjon om detox mat diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com