vitaminer for minnet oppbevaring

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-01
Du kan ta en av tre ulike "B" vitaminer og alle vil bidra til å forbedre hukommelsen: B6, B11, og B12. Ditt behov for en vil øke med alderen, er din fordel fra en annen bedre når den daglige anbefalte dosen er doblet, og en av dem trengs mer hvis du begrenser din diett betraktelig av animalske produkter.

Vitamin B6

Vitamin B6 er viktig fordi det berører så mange som 100 enzymer i kroppen, ifølge The Oregon State University. Det daglige anbefalte dosen for denne spesielle minne-påvirker vitamin øker hos menn (1,3 til 1,7 mg /dag) og hos kvinner (1,3 til 1,5 mg /dag) når de er 51 år gammel.Ifølge OSU, nedgang i kognitive evner har blitt tilskrevet i et par studier på grunn av mangel på vitamin B6 og, faktisk, en studie viste minnet faktisk bedre når høyere plasma nivåer av vitamin B6 ble stede. Det Studien ble utført av US Dept. of Agriculture Human Nutrition Research Center on Aging og så på forholdet mellom flere B-vitaminer-inkludert B6-og homocystein. Ytterligere forskning ble anbefalt å bedre forstå hvilken rolle mellom homocystein og B-vitaminer.

Vitamin B11 (folsyre)

Folic acid, også kjent som vitamin B11, hjelper kroppen til å holde nede nivåer av homocystein. Dette er viktig, ettersom høye nivåer av homocystein er vist å bidra til en rekke helseproblemer, ifølge Stanford University. Et slikt problem er skader på nerveceller på grunn av oksidativ skade, og de nerveceller kan være i hjernen. Et annet problem som kan føre grunn homocystein er faktiske celledød.Vitamin B11, da, bidrar til å stoppe ødeleggelsen av høye nivåer av homocystein, noe som kan påvirke hjernecellene. I tillegg, ifølge en undersøkelse sitert av Stanford, av friske voksne i alderen 50-70 år, tar to ganger daglig anbefalt dose av dette vitaminet (800 mcg i stedet for 400 mcg) ikke bare bedre deltakernes minnet det også bremset nedgangen i deltakernes evne til å behandle informasjon.

Vitamin B12

Vegetarianere og eldre voksne er mer sannsynlig å bli mangelfull i vitamin B12 enn kjøttetere og yngre voksne. Og å ha en mangel på vitamin B12 kan føre til hukommelsestap, ifølge Mayo Clinic. Ta denne supplement for å forbedre hukommelsen oppbevaring, uavhengig av voksen alder.Mens vitamin B12 kan hjelpe den gjennomsnittlige person minne oppbevaring, kan det imidlertid ikke reversere demens oppleves av de med Alzheimers sykdom, ifølge Mayo.


Previous:hvordan man klipper inches fra midtlinjen Next:stabler tre fakta

Relaterte artikler


 • enkel mat som hjelper forbrenne fett raskt
 • næringsrik mat for idrettsutøvere
 • makrobiotisk spise
 • vegetariske matvarer hjernen
 • grønnsaker for kosthold og helse
 • alternativer til kosthold
 • den beste styrken få kosttilskudd
 • instruksjonene for en matdagbok
 • naturlig kosthold løsninger
 • liste over de fem mat grupper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com