frukt sukker og diabetes

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-04-06
Diabetes er en sykdom som kan føre til at du opplever høyt blodsukker. Diabetikere må være ekstremt bevisst på karbohydrater (inkludert sukker) som de forbruker. Ikke bare betyr dette at de må kutte ned på cola og godteri, men noen sunnere alternativer må bli moderert også, for eksempel frukt

typer sukker

Det er to kategorier av sukker finnes i matvarer: naturlig forekommende, og lagt til. Naturlig forekommende sukker inneholder fruktose (fruktsukker), og laktose (melk sukker). Tilsatt sukker, slik som sukrose, finnes i cookies og godteri . .

naturlig forekommende Sukker

Mange diabetikere er under inntrykk av at fruktsukker, og andre naturlig forekommende sukker, er bedre for dem enn tilsatt sukker. Ifølge American Diabetes Association,. Imidlertid håndterer kroppen all sukker på samme måte, uavhengig av kilden

Moderasjon av Sukker

Selv om alle sukker inn i kroppen blir behandlet på samme måte, diabetikere må fortsatt sunt alternativer, for eksempel frisk frukt. Nøkkelen til å opprettholde blodsukkeret som en diabetiker er å forbruke sukker i moderate mengder. Frisk frukt er mer næringsrike enn mange andre sukkerholdige matvarer, noe som gjør dem en verdig tillegg til den samlede kostholdet.

Andre hensyn

Under arbeidet sunt sukker til en daglig mat plan, må diabetikere også vurdere når og hvordan de spiser dem. Sukker spises med et måltid, for eksempel, vil ha en mindre umiddelbar effekt på blodsukkernivået. Hvor raskt de er spist og hvordan maten er tilberedt kan også påvirke hvordan sukker er absorbert inn i blodet.

Frukt som del av en sunn diabetiker Livsstil

Frukt er en herlig, sunn mat for alle, inkludert diabetikere. Diabetikere trenger bare å være klar over at nesten all frukt ikke inneholder en betydelig mengde sukker. Spise frukt, akkurat som alt annet, må planlegges inn i individets daglige sukker godtgjørelse å nyte vitaminer og næringsstoffer som frukt gir.


Previous:mat og ADHD Next:høy grov fiber matvarer

Relaterte artikler


 • forskjellige merker av vitaminer
 • den beste dietter for problemer med skjoldbruskkjertelen
 • hvordan du beregner daglige kaloribehov
 • hvor lenge varer flytende glukosamin vare?
 • den sanne hemmeligheten til en flat mage
 • den beste felles kosttilskudd
 • hvor å restarte USANA
 • ernæringsmessige informasjon om kylling
 • kan du miste vekt fra å gi opp kaffen?
 • hvordan brenne fett for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com