blodtype b kosthold mat

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-03-24
Dr. Peter D'Adamo populariserte begrepet blodtype dietter gjennom sin bok "Eat Right 4 Ditt Type. " Han hevder at menneskelige befolkninger har tilpasset seg endrede betingelser over tid, og som et resultat, har positive eller negative reaksjoner på mat forankret i disse periodene. Type B er en tilpasning av type A, som blomstret på landbruksprodukter og en hovedsakelig vegetarisk kosthold. Ifølge D'Adamo, ved å utvikle husdyrhold og domestisering, introduserte Type B melkeprodukter og noen kjøtt i menneskets kosthold.

Du trenger:
Et stykke papir Mobiltelefoni. En penn.
10 -. 15 minutter

Type B

Balanse er nøkkelordet for Type B, sier D'Adamo. Type B, hevder han, utviklet i nærheten av Himalaya blant mennesker drevet fra jordbruket i nedre savanner. Type B utviklet seg som en mutasjon av type A, eventuelt utløst av skifte i klimaforhold. Uten nok dyrkbar jord for jordbruk, vart Type B avhengig av gjeterhund og heve dyr. Dette gjenspeiles i kostholdet med inkluderingen av begrensede kjøtt og meieriprodukter toleranse ikke finnes i eldre blodtyper.

Protein

Mens streve for en samlet balanse, bør Type B få sin proteiner fra både kjøtt og meieriprodukter kilder. De beste er de salte rødt kjøtt som lam, fårekjøtt, hjort og kanin, mens kylling og svinekjøtt bør unngås. Hvit fisk som torsk, laks, flyndre, kveite, sjøtunge og ørret er også gunstig. Med unntak av de aller smelteost varianter, de fleste meieriprodukter er gunstig for type B, inkludert cottage cheese, melk og yoghurt.

Karbohydrater

Nesten alle frukter og grønnsaker er akseptable for Type B. Den eneste grønnsakene å unngå er de med mage irriterende lektiner, som inkluderer tomater og mais. Fordelaktig frukter inneholder ananas, bananer, druer, plommer og tyttebær. Frukt til å unngå å inkludere kokosnøtter, granatepler og starfruit. Den bevege seg bort fra slettene hadde en negativ effekt på toleranse av korn, sier D'Adamo, så Type B bør være mer selektiv i denne kategorien. Unngå mest hvete og mel-produkter i favør av havregryn, ris, spelt, og spiret korn brød. Belgfrukter, bør som bønner, linser, garbanzos og erter, også unngås.

Fett

De fleste oljer kommer fra frø som inneholder lektiner, som Type B er rådet til å unngå. Dette betyr raps, mais, bomullsfrø, peanøtter, safflower, sesam og solsikke oljer bør ikke være i en Type B kosthold. Nøtter er ikke spesielt gunstig for Type B heller, men av hensyn til balansen, de har lov med unntak av cashewnøtter, hasselbusk, pinjekjerner, pistasjenøtter og peanøtter.


Previous:nothing Next:blodtype o kosthold mat

Relaterte artikler


 • 2 ukers rensing kosthold
 • probiotika som brukes for lichen sclerosis
 • hvordan å gå ned i vekt etter et fettforbrenning kosthold
 • intestinal rensing frukt dietter
 • dietter som hjelper miste vekt
 • hjem rettsmidler for å miste fett
 • brokkoli og kreft forebygging
 • gresskarkjerner ernæring
 • hvor å miste 40 pounds med ingen trening
 • over disk vitaminer for menn på Rite Aid
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com