kosthold for rosacea

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-08-14
Rosacea er en hud tilstand der betennelsen får ansiktet til å bli rødt og produserer små, røde, pussfylte humper. Det finnes ingen kur for rosacea, men det er forslag som involverer livsstil og kosthold som kan bidra til å holde symptomene utvikler seg. Unngå overoppheting og hud irritanter, og beskytter huden mot solen kan hjelpe tilstanden, og følge en diett av bestemte typer mat kan bidra til å gjøre rødhet forsvinner eller blekner

Hva og hvordan du spiser

Ikke bare hva du spiser, men også hvordan du spiser kan bidra til rosacea bivirkninger. Begrensning kalorier reduserer mengden av varme som genereres av kroppen ved kalorier blir brent, i henhold til Sunn-hud-guide. com. Spise tre små måltider med lette snacks i mellom i løpet av dagen vil redusere det totale kaloriinntaket, reduser varmen som produseres av kroppen og dermed redusere flushing og vaskulær dilatasjon (rødhet i ansiktet).

Foods og drikke best tjent ved romtemperatur eller under, med kjøligere er den bedre. Kaffe og te bør være kjølt i stedet for serveres varm for å motvirke vaskulær dilatasjon.

Den beste mat å spise for rosacea er hele korn, friske grønnsaker og frukt, som kirsebær, bjørnebær og blåbær, som er vaskulære strammemuskler og vil redusere rødhet, ifølge Sunn-hud-guide. com. Fisk, kylling og tofu er å foretrekke fremfor rødt kjøtt, men hver person skal eksperimentere med disse retningslinjene og oppdage hva som fungerer og ikke forverre ikke tilstanden deres.

Alkaliske Foods

I følge rosacea-ltd. com, bør en person med rosacea foreskrive til et alkalisk kosthold. Mennesker med rosacea har typisk en lav pH i blodet, og Rosacea Diet antyder at det å spise mat fra et høyt alkalisk mat liste og unngå sure matvarer vil bidra med rosacea symptomer.

Noen vanlige high alkalisk mat inkluderer søte poteter , taro, hvitløk, asparges, ingefær rot, brokkoli, grapefrukt og honningmelon. Foods på sure listen som bør unngås omfatte biff, hummer, bearbeidet ost, øl, iskrem, stekt mat og granatepler. Generelt vil en sunn fettfattig kosthold med begrenset karbohydrater være bedre for rosacea og for helsen generelt.

Du kan teste kroppens pH-nivå med en hjemme-urin test for å fastslå hvor mange alkaliske mat må inkluderes i kosten.

Vann

Drikk minst 10 glass vann per dag i mellom måltidene, men ikke under måltidene. Riktig inntak av vann vil motvirke sult og unødvendig å spise hele dagen og vil derfor redusere totale kaloriinntaket.


Previous:nothing Next:diabetiker diett anbefalinger

Relaterte artikler


 • naturlig kosthold for å bekjempe kreft
 • vitaminer som raskere stoffskifte
 • hvor å miste 100 pounds
 • telle kalorier for barn
 • hvordan du kan redusere sukker nivåer i kostholdet ditt
 • hvordan å miste £ 27 om 30 dager
 • hva er whey protein kommer fra?
 • kan kosthold forårsake eller forebygge kreft?
 • mat som inneholder B12 og andre B-vitaminer
 • liste over matvarer som inneholder vitaminer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com