Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Opprettholde et hjerte sunt kosthold er obligatorisk for de mange millioner mennesker som lider av en form for hjertesykdom eller en annen. Det er faktisk mange matvarer som inneholder oljer som inneholder mye fett og kolesterol som kan være veldig dårlig for kroppen vår, nemlig våre hjerter. Men det finnes måter å fortsatt spise hva du vil uten å måtte bekymre deg for ditt hjerte og din helse. Disse trinnene vil vise deg hvor enkelt det kan være å erstatte olivenolje for et hjerte sunt kosthold

Du trenger:.
Olivenolje
. Trenger du å balansere kostholdet.
Evne til kompromiss om mat og smak.


en.
Identifiser mat som du kan erstatte olivenolje i. Tenk på alle matvarer som du liker å spise normalt, spesielt stekt mat og mat som du koker selv. Mange av disse matvarene kan tilberedes med olivenolje i motsetning til smør eller annen fet oljer som er dårlig for hjertet ditt. Matvarer som egg, pannekaker, hamburgere, grønnsaker, fisk, alt stekt og en mengde andre.
To.
Endre matlaging og spisevaner. For å opprettholde et hjerte sunn diett du trenger for å utrydde all mat som inneholder for mange fettsyrer, mettet fett og kolesterol. I stedet for å spise fettrikt burgere, erstatning med 95 prosent magert kjøtt og stek dem ved hjelp av olivenolje. Legg olivenolje til nudler når koking i stedet for salt og smør.
Tre.
Si farvel til margariner, Butters og andre oljer. Toss bort dine gamle matoljer som er høy i fett og natrium. Bruk olivenolje som innbytter i alt som du brukte til å bruke den andre matlaging medier. Hvis du gjør cookies, bruke olivenolje i stedet for smør. Sesong olivenolje lett med hvitløk og du kan spre den på brød i motsetning til smør. Mariner biffer i sitronsaft og hvitløk med en dash av olivenolje, i stedet for den vanlige high-natrium marinade som du bruker.
Fire.
Nyt et sunt hjerte, olivenolje balansert kosthold. Jo mer du tenker på ulike matvarer som kan bruke en olivenolje erstatning med raskere at du vil være på sporet til et hjerte sunt kosthold. Husk at du ønsker å holde en lav-natrium, lav-kolesterol diett som bruker olivenolje som en erstatning så ofte som mulig å holde det bankende hjertet sunt.


Previous:hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer Next:å spise sunt for hjertet

Relaterte artikler


 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • diabetiker måltid ideer
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com