å spise mer fisk for et sunt hjerte

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2010-01-12
Du kan redusere sjansene for å utvikle hjertesykdommer ved å ta omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Det er fordi omega-3 fettsyrer bremse veksten av plakk i arteriene. En flott måte å få det anbefalte beløpet er ved å spise visse fish. The Food and Drug Administration anbefaler å spise opptil 12 gram (to gjennomsnitt måltider) to ganger i uken

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte


en.
Finn ut hvilke fisk som skal inkluderes i et hjerte sunt kosthold . Du må være forsiktig fordi noen fisk inneholder kvikksølv nivåer som kan være høy nok til å oppveie de helsemessige fordeler. De som betraktes som sikre er hermetisert tunfisk, laks, sild, sardiner, sei og steinbit. De store kildene til omega-3 fettsyrer og er lave i kvikksølv.
To.
Vet du hvilken fisk å unngå. Spesielt er barn og gravide kvinner oppfordres til å unngå å spise fisk som har høye kvikksølv nivåer. Det betyr at de bør ikke spise hai, sverdfisk, konge makrell, og tilefish. Eldre, større rovfisk, og marine pattedyr har en tendens til å ha høyere nivåer av kvikksølv.
Tre.
Cook fisk hjertet sunn måte. Alle de helsemessige fordelene vil gå tapt hvis du steke fisken i vegetabilsk olje. Det er best å broil, grill eller damp disse matvarene. Mikrobølgeovnen dem er også fint.
fire.
Inkluder dem i næringsrike måltider. Du kan ha en tunfisk sandwich med lite fett mayo og pickle relish på hele korn brødet. Grillet laks, enten i en sandwich eller som en side med middag er et sunt valg. Du kan også inkludere dine favoritt fisk i salat. Denne er en virkelig vinner siden frukt og grønnsaker er rike på vitaminer og mineraler og lite fiber som kan bidra til å holde vekt og blodtrykk ned. Du kan også inkludere laks i din favoritt dips og sprer seg og spise den med rå gulrøtter og brokkoli.


Previous:hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer Next:hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • å spise for et sunt hjerte
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • fransk frites næringsverdi
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com