hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2010-01-12
Et hjerte-sunt kosthold er viktig for folk flest i alle aldre, ung eller gammel. Hvis du øker inntaket av fiber og sunne næringsstoffer ved å legge hele korn i det daglige kostholdet er en god måte å starte. Du kan gjøre det lettere for folk som ikke er vant til mye av korn ved å erstatte forskjellige hele korn til mat de vanligvis spiser. Hele korn er frø av planter som ris, bygg, havre, rug, og hvete, navngi bare noen få. Et mangfold av næringsstoffer er levert av korn, for eksempel, karbohydrater, mineraler og sporstoffer, B-vitaminer, folsyre, magnesium og fiber som kan redusere risikoen for hjerte sykdommer. Montering hele korn i dine daglige måltider og snacks er lett ved å gjøre enkle substitutter som du nyte dine måltider
en
<. . br> Substitute sukkerholdige frokostblandinger for sunn hele korn frokostblandinger. Lucky Charms og Cinnamon Toast Crunch er to korn som er laget av fullkorn, og barna vil aldri vite at de får fordeler av fullkorn. Også noen korn som er laget med hele korn er Cheerios, Honey Nut Cheerios og Wheaties. Et annet godt valg er Havregryn enten det er rullet eller direktemeldinger, er det alltid hele korn.
to.
Substitute hvit ris for brun ris. Den eneste fullkorn ris er brun ris, så prøv å bruke den som et tillegg til stuinger og gryteretter. Når du gjør stir-frites, supper, eller stekt ris parabolen, bruke brun ris.
Tre.
Substitute hvit pasta for hele hvete pasta. Når du ringer makaroni og ost, spaghetti, eller lasagne, prøve å bruke hele hvete pasta som en erstatning for den hvite versjonen av pasta.
Fire.
Bytt kjøtt med bygg. Legg perlegryn bygg til supper istedenfor biter av kjøtt. Du vil ikke gå glipp av kjøtt i det hele tatt når du bruker denne mettende fullkorn. Det er også et perfekt tillegg til stuinger og gryteretter.
Fem.
Substitute pretzels og potetgull for popcorn. Etter å ha popcorn når du trenger en crunchy snack er et godt valg fordi det er en hel korn mat! Gjør det sunnere ved å unngå salt og smeltet smør. Du kan lage din snacks hele korn ved å blande en blanding av sti mix og legge til nøtter og tørket frukt til noen hele korn korn.
6.
Erstatt hvitt brød for hele-korn brød. Lag smørbrød med rug, hel hvete, eller variasjon du kanskje liker. For hamburgere eller kjøttpudding ringer for breadcrumbs, bruker de smuler laget av hele korn brød eller kjeks.


Previous:hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg Next:hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker

Relaterte artikler


 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • cellulite kur av trening
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com