hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2010-01-12
Hvitløk har ganske mange helsemessige fordeler, spesielt for hjertet. Det er en antioksidant, senker det dårlige kolesterolet samtidig øke gode kolesterolet og kan tynne blodet for å forhindre blodpropp og bidrar til å senke blodtrykket. Det er også antatt at hvitløk kan bidra til å holde aorta fleksible. Det er mange andre mulige fordeler til en sunn livsstil, spesielt for hjertet, men alle av dem går ut av vinduet hvis den ikke er forberedt og /eller kokte riktig

Du trenger:.
Flat overflate eller skjærebrett .
Stor, skarp kniv.

Matlaging Hvitløk


en.
Velg det beste. Når plukke ut de beste hvitløk å bruke, er det et par ting du bør vurdere. Først av alt, husk å kjøpe vanlig hvitløk, og ikke den store "elefanten hvitløk. " Elephant hvitløk smaker forskjellig og har ikke de samme egenskapene som vanlig hvitløk. Hvis det er begynt å spire, er det sannsynligvis for gammel og har ikke blitt tørket eller lagret på riktig måte. Hvitløk som er for gamle vil også lett smuldre med bare den minste trykket. Økologisk hvitløk er den beste, men bare kjøpe det beste hvitløk du har råd.
To.
Skill nellik. Hel, stekt hvitløk har ikke helt det samme helsemessige fordeler som knust eller hakket hvitløk besitter. Så det første du trenger å gjøre er å skille pærene i den enkelte nellik. Det er enkelt. Bare plassere pære på en hard, flat overflate og forsiktig, men bestemt, trykker du ned på toppen av det med hælen i hånden. Ikke trykk rett ned, men direkte trykket på litt av en vinkel slik at huden av nellik skiller og nellik falle fra hverandre.
tre.
Skrell fedd. Skallet er tynt og papiraktige laget. Legg fedd på den flate siden. Forsiktig på det med den flate siden av en kniv til skallet løsner. Du kan bruke fingrene på det tidspunktet å trekke tarmen av fedd.
Fire.
Hakk eller knus fedd. Vanligvis vil en oppskrift kalle for et visst antall fedd, og siden cloves varierer i størrelse, det faktiske beløpet vil variere. Etter hvert som du blir vant til mat med hvitløk, vil du bli flinkere til å finne ut hvor mye hvitløk du vil legge til. Hakk fedd med en kniv, akkurat som du gjør med andre vegetabilske. Du kan knuse den fedd med den flate siden av kniven. Husk at jo finere det er hakket eller knust, jo sterkere er smaken blir.
Fem.
La den sitte. Dette er den delen av prosessen at mange mennesker ikke vet om eller glemmer. La hakket eller knust hvitløk sitte i ca 10 minutter før du legger den til maten. Stoffene antas å ha de mest fordeler (allicin og noen svovelforbindelser) er produsert etter at cellene er blitt skadet og noen kjemiske prosessen foregår.
6.
Tilsett hvitløk på slutten av koketiden. Når hvitløken har blitt kokt lenger enn 10 minutter, er de fleste av de helsemessige fordelene borte. (Mikrobølgeovnen fjerner fullstendig alle medisinske verdi umiddelbart. ) Du kan selv legge hvitløk til måltidet etter at maten er kokt.

Tips og advarsler


 • Lagre hvitløk . i et mørkt, kjølig området
 • Hvis pæren begynner å spire, kan du fortsatt bruke den, bare sørg for å fjerne den grønne fordi det er veldig vanskelig å fordøye
 • For mye. hvitløk kan føre til halsbrann og dårlig fordøyelse.
 • Pass på at de som skal spise den maten du forberede ikke er allergisk mot hvitløk.
 • Ikke oppbevar hvitløk i olje ved romtemperatur. Det er mulig (selv sannsynlig) at botulism vil utvikle seg.


 • Previous:hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer Next:hvordan du velger sunt hjerte varmt korn

  Relaterte artikler


 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • fransk frites næringsverdi
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • sunt vekttap hjelp
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • kroppsfett redusering
 • høye protein dietter og vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com