hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2010-01-12
Tomater, som er rik på en kraftig antioksidant som kalles lykopen, har vist seg nyttig i å fremme hjerte helse. I mange tilfeller kan de bidra til å senke høyt blodtrykk, samt bistå i å forebygge hjertesykdom. Mens disse deilige fruktene er fantastisk på egen hånd, er sannheten at få av oss ville spise store nok quanities av dem hver dag for å ha den type påvirkning vi kanskje vil. Men ved å bruke dem i mer komprimert og forsterket versjon av tomatoe suace, utvide vi antall måter som tomater kan brukes i vårt daglige måltider.

Du trenger:
hele tomater
. Tomatsaus.
Et utvalg av krydder. MobiltelefoniMelk og /eller fløte.
Sitronsaft.
Andre grønnsaker (for V8 juice).
Food prosessor eller punktstilen blender.
Oppskrifter som krever tomater, tomatpuré eller saus.
Olivenolje.
Ground runde eller bøffel kjøtt.
Skjeer.
Blanding boller.


en.
Bruk alle naturlige tomatsaus for de beste ernæringsmessige og helsemessige betydning. Lag din egen tomatsaus eller handle for økologisk og /eller andre versjoner som ikke er pakket med ekstra kjemikalier og konserveringsmidler. Ekstra kjemiske ingredienser kan faktisk gjøre mer skade som ikke bruker tomatsaus i det hele tatt.
To.
Bland tomatsaus med andre hjerte sunne råvarer når det er mulig. For eksempel, hvis du må bruke olje i din valgte oppskrift, velger olivenolje i stedet raps eller vegetabilsk olje. Olivenolje, lagt tomater faktisk bidrar til å øke frukt smaken og øker sin helbredende verdier. Tilsett litt hvitløk for enda en hjerte sunn ingrediens å utvide produktets helseeffekten.
tre.
Velg det magreste typen kjøttvarer i oppskrifter som inneholder både tomat og en kjøttdeig av noe slag. Prøv bakken runde fremfor kjøttdeig, som pleier å være fattier i naturen. Bedre ennå, velger bøffel, som gir den magreste typen kjøtt av alle samtidig tilby en ekstra dose av sunn protein.
Fire.
Bruk tomatsaus til å lage din egen tomat eller V8 stil juice. Du vil oppleve mer enn fem ganger den mengden av naturlige tomat godhet og næringsstoffer fordeler uten alle tilsetningsstoffer og konserveringsmidler finnes i de fleste hermetisk juice.
fem.
Lag hjemmelaget tomatsuppe med tomatsaus og andre ingredienser som rømme grønnsakbuljong, tunge fløte, eller andre ingredienser som du vanligvis bruker i din tomatsuppe.

6.
Substitute tomatsaus for andre typer sauser eller sauser i oppskrifter. For eksempel, i stedet for en biff saus servert over en kjøttpudding, bruke en tomatsaus topping.
7.
Bruk tomatsaus for hele tomater i oppskrifter som kaller for dem. Sjansen er maten smaker bedre og du vil få den ekstra fordelen av en tomat hjerte sunt fordel uten bulk i en hel tomat.
8.
Snarere enn å lage en kjøttsaus for spaghetti, bare legg til litt mettende sunn tomatsaus med hvitløk, oregano, italiensk krydder, eller andre krydder som du liker å bruke. Øk hjertet sunt nytte av måltidet ved å velge å bruke hele hvete eller multi-kornet pasta i stedet for den tradisjonelle hvite pasta. Hvis du vil kan du selv legge til et par friske tomater på toppen for en sterkere tomat smak eller som garnityr.
9.
Bruk tomatsaus som en erstatning for tomat juice i drinker som en Bloody Mary, snarere enn pre-hermetisert tomatjuice. Bland opp din egen naturlige juice for anledningen. Det kan være et supplement for kosten for å sikre at du har en tilstrekkelig mengde av lycopene i kosten.
10.
Bruk tomatsaus som et supplement til kosten for å sikre at du har en tilstrekkelig mengde lycopene i kosten.

Tips og advarsler


 • Bruk godt moden tomater for tomatsaus.
 • Velg økologiske tomater for å lage tomatsaus når det er mulig.
 • Bruk naturlige og /eller økologiske produkter med tomatsaus når det er mulig.
 • Pass på at tomatene du bruker ikke er for modne.
 • Vær forsiktig med mugg og /eller bakterier overføring ved bruk av tomatsaus.
 • Unngå tomatsaus som inneholder mye tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som disse kan drepe helsegevinst av frukten.


 • Previous:hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold Next:Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold

  Relaterte artikler


 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • Fordelene med å spise epler
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • kroppsfett redusering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com