hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Spise din frukt og grønnsaker er ikke alt som Middelhavet Diet plan har å tilby. På denne dietten, vil du arbeide for å forbedre kolesterolnivået og hjelpe til å redusere risikoen for hjertesykdom. Hvis du elsker mat og vin og ønsker velsmakende retter med ferske råvarer, så bruk denne dietten til å utnytte ditt hjerte helse
en.
Design en dag-til-dag strategi for å spise. Utarbeide en meny til frokost, lunsj og middag inkludere mat fra Middelhavet diett som frukt, korn, nøtter, fisk og en overflod av grønnsaker. Å kontrollere vekten, erstatte high-calorie mat med frukt og grønnsaker. Favorisere de dypt fargede grønnsaker og frukt, som for eksempel spinat, gulrøtter, fersken og bær, som pleier å være høyere i vitaminer og mineraler enn andre grønnsaker som mais.
To.
Arbeide for å redusere kolesterolet ved å spise de foreslåtte mat på en Middelhavet diett. Når for mye LDL (eller dårlig) kolesterol sirkulerer i blodet, kan det langsomt bygge seg opp i indre veggene i blodårene som pumper blod til hjertet. Sammen med andre stoffer, kan det danne plakk i blodårene og gjøre dem mindre fleksible. Bruk denne dietten for sin rike kilde til essensielle fettsyrer og antioksidanter, en kombinasjon som kan bidra til å forbedre kolesterolnivået og beskytte hjertet.
Tre.
Markedsfør ditt hjerte helse ved inntak av omega- 3 fettsyrene finnes i fisk. De som på en Middelhavet diett spiser fisk ukentlig. Fisk er en primær kilde til protein som ikke har den høye mettet fett som fete kjøttprodukter inneholder. Makrell, sjø ørret, sild, sardiner, Albacore tunfisk og laks er høy i to typer omega-3 fettsyrer.
Fire.
Velg sunne snacks for å fremme et sunt hjerte. Benytt deg av det brede utvalget av velsmakende nøtter du kan spise for å styre usunn småspising vaner. Unngå snacks midtgangen i dagligvarebutikk. Matvarer som fettete potetgull og tungt behandlet sjokolade barer kan bygge opp fett i kosten din og fremme hjertesykdom. Unn deg en midt på ettermiddagen porsjon nøtter (mandler, peanøtter, pekannøtter, valnøtter) eller lage en sunn trail mix å knaske på når du er fristet til å binge.
Fem.
Finn ut hvor du står i hjertet helse området. På American Heart Association nettsted, lære om advarselen tegn på et hjerteinfarkt, hvor du finner en helsearbeider å sjekke kolesterolnivået og måle den generelle fremdriften mens på den nye spise planen (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • å forbedre dårlige matvaner, erstatte fet søtsaker med frisk frukt til dessert. Velg frosne og hermetiske grønnsaker og frukt i vann uten sukker, mettet og trans fett eller høye nivåer av natrium.


 • Previous:hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag Next:hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner

  Relaterte artikler


 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • sunt vekttap hjelp
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com