hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Det virker som publikasjoner overalt er fremhevet fordelene av rødvin. Rødvin er tenkt av noen å være bak "franske paradokset", det faktum at mens det franskmennene som spiser en diett høy i mettet fett, har de en relativt lav rate av hjertesykdommer. Så hvorfor er rød vin å få alt dette god presseskikk? ? Bør du vurdere å legge det til kosthold for de helsemessige fordelene

Du trenger:.
Helse profesjonelle
Nyttige vinmonopol ansatt.
Vinglass av ditt valg.
Wine flaskeåpner.


en.
Innse at hvis du ikke allerede er en vanlig alkohol forbruker, din lege eller annet helsepersonell kan ikke anbefale at du legger alkohol til kosthold i det hele tatt. De fleste av fordelene med rødvin kan komme fra å velge den over andre alkoholer, som øl eller brennevin. Spør legen din hva han eller hun tenker på deg å ha et glass rødvin om dagen. Hvis du bruker noen medisiner, er det spesielt viktig at du spør helsepersonell hvis det er trygt å ta det med alkohol.
to.
Hvis helse profesjonell er enig i at et glass rødvin om dagen kan være fordelaktig for deg, arm selv med informasjon for å gi familie og venner som stiller spørsmål. Noen av de helsemessige fordeler forbundet med å drikke alkohol i moderate mengder er: en økning i HDL ("godt") kolesterol, forebygging av blodpropp dannelse, en senking av blodtrykket, og beskyttelse for arterier fra skade forårsaket av høyt LDL (" dårlig ") kolesterol nivåer. Rødvin særlig skjer inneholde antioksidanter som kalles flavonoider og nonflavonoids, antas å være en faktor i både reduserer LDL ("dårlig") kolesterol nivåer og bidra til å forebygge blodpropp.
tre.
Tenk på hva slags rødvin du liker mest. Hvis du er en ny rød vin som drikker, er det spesielt viktig å starte med viner du liker. Foretrekker du lettere, søtere drikker? I så fall kan det være lurt å starte med en blush vin som hvit Zinfandel først for å få tungen vant til tanniner i vinen. En god neste steg kan være en Beaujolais. Andre søtere røde viner med Merlot og chianti. Som en krydret vin? Du bare kan elske en rød Zinfandel eller en Shiraz eller Syrah. Shiraz er vanligvis peppery, og flott med krydret mat. Vil ha noe midt i? Det er ingenting som en myk, fruktig-noterte pinot noir. Hvis du foretrekker en tørr, intens smak, flytte rett over til Cabernet Sauvignon sokkel. Du også kanskje vil like Malbec eller Bourdeaux.
Fire.
Vurder deltar på en vinsmaking for å få en id¨¦ om hvilke typer rødvin er dine favoritter. Ofte vil lokal vin eller brennevin butikker holde frie smaksprøver for å hjelpe tromme opp virksomheten. Hvorfor ikke sjekke dem ut?
Fem.
Snakker av vin og brennevin butikker, den beste måten å velge en rødvin er å diskutere det med en ekspert, så ta turen til din lokale vin eller vinmonopol og begynner å stille spørsmål. pleier Folk som jobber med vin å være svært kunnskapsrik om smak, så du er sikker på å få pekte i riktig retning.
6.
Ikke vær redd for å sammenkoble røde viner med lettere retter som fisk og kylling, eller å bare nyte et glass alene. Det er ingen regler bortsett fra "nyte vinen. "
7.
Åpne flasken, la vinen puste for en kort tid, skjenke deg et glass, og nyt.

Tips og advarsler


 • Ikke glem å snakke med helsepersonell først.
 • Husk at en servering av rød vin er bare 5 gram, ikke en gigantisk vin glass full.


 • Previous:hvordan du velger sunt hjerte varmt korn Next:å spise mer brokkoli for et sunt hjerte

  Relaterte artikler


 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • kosthold for skrumplever
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • LDL-senkende kosthold
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com