hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Nå vet alle at økende frukt og Veggie inntak fordeler generelle helse. Den største mottaker er vårt hjerte, i henhold til Harvard-baserte Nurses 'Health Study. Etter mer enn 100. 000 menn og kvinner i 14 år, fant forskerne at de som forbrukes mer enn 8 porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen hadde 30 prosent mindre sannsynlighet for å ha hatt hjerteinfarkt eller hjerneslag. 8 porsjoner høres ut som mye i dagens raske, fast-food verden, men det er enklere enn du tror. Etter noen enkle, realistiske retningslinjer, kan du øke frukt og Veggie inntak og forbedre ditt hjerte helse.

Du trenger:
8 porsjoner betyr 4 kopper om dagen
.  Følgende deler er vurdert en servering av frukt og grønnsaker.
 Velg et bredt utvalg for hjertesykdommer:.
1 lite eple.
1 stor banan.
1 medium grapefrukt.
1 stor appelsin.
1 medium pære.
En liten kile vannmelon.
1 stor paprika.
2 store stilker selleri.
2 kopper rå greener.
1 kopp kokt greener.
12 baby gulrøtter.
1 /2 kopp ren fruktjuice.


en.
Ha frukt og grønnsaker til hvert måltid. Ta en hel frukt til frokost, eller la det surre litt hakket paprika og spinat inn med egg. Lunsjtid salater og grønnsaker-rik supper er raskt og enkelt i løpet av arbeidsdagen. Laste plate med kokte grønnsaker på natten, og har gulrøtter eller epler hendig for en matbit.
To.
Ha en frukt skål, med vakre epler, appelsiner og bananer i vanlig syn for hele familien å se og nyte.
tre.
Reduser forbruket av hvite poteter. De er svært lav i selve vitaminer som gagner hjertet ditt. Erstatte en søt potet for vitaminer og fiber.
Fire.
Nedlatende "bondens marked til å kjøpe grønnsaker i sesongen. Ofte grønnsaker fra dagligvarebutikk har blitt plukket umodne, holdt i lager, sendes fra hundrevis av miles unna og holdt for lenge på sokkelen. Din familie kan endre sin oppfatning av frukt og grønnsaker når de smaker dem et par timer fra hagen.
Fem.
Plan noen måltider i uka som er helt grønnsak-basert, som vegetabilske suppe, store salater, hel-hvete pasta med diverse grønnsaker, grillede grønnsaker eller grønnsak pizza. Tilby frukt til dessert på ethvert måltid.

Tips og advarsler


 • Hvis du har noen plass, planlegge litt familie prosjekter, som vokser et par tomatplanter eller planting en kompakt blåbær busk.
 • Ta en tur til jordbær lapp i våren, fersken frukthage i sommer og eplehagen på høsten. Disse er morsomme og vil holde deg følger med sesongens råvarer.
 • Den beste kilden til råvarer er det bonden som du kjenner og stoler på. Se etter råvarer som ikke er sprøytet. Vask frukt og grønnsaker godt i kaldt rennende vann. Vask meloner før du klipper dem slik at kniven ikke kjøre bakterier fra huden og inn i interiøret. Vask greener i flere endringer av vann, grønnsaker til matlaging kan vaskes i varmt vann, noe som bidrar løsne sanden
 • .


  Previous:å spise mer fisk for et sunt hjerte Next:hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten

  Relaterte artikler


 • fransk frites næringsverdi
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • LDL-senkende kosthold
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • cellulite kur av trening
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com