hvordan du velger sunt hjerte varmt korn

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2010-01-12
En måte å få et hjerte-sunn breakfas er god, gammeldags havregryn. Imidlertid har denne gang næringsrik stiften vært lastet med gimmicks, konserveringsmidler, kjemikalier og masse sukker. Her er noen tips og forslag til hvordan å holde seg unna det som er horrible, og velge hva som er sunt

Du trenger:.
Sunn frokostblanding
. Frukt (bær er et godt valg).
Melk (valgfritt).


en.
High fiber. Se etter en varm frokostblanding som har minst 4 gram fiber per servering. Fiber holder deg mett. Det finnes to typer fiber. Uløselige fiber hjelper med regularitet, er knyttet til en nedgang i tykktarm kreft og kan bidra til å forhindre diabetes. Løselig fiber kan redusere risikoen for hjertesykdom. Hot korn har vanligvis begge typer.
To.
Unngå gimmicker. Hvis det er for godt til å være sant, er det vanligvis. Hvis frokostblanding gjør krav på boksen sin, og deretter følger opp ved å si at "Dette kravet har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration" så det har ingen grunn til å være sant. Unngå også korn som er målet mot "Weight Loss" eller "kvinner. "De er rett og slett lading mer ved å nå ut til et nisjemarked.
Tre.
Unngå for mye sukker. Søtet korn kan smake godt, men selv om de hevder å inneholde" ekte "frukt , du mest sannsynlig er forbruker sukker, ikke frukt. You're bedre å kjøpe ren havregryn og legge til dine egne pålegg. Prøv matlaging noen raske havre på komfyren toppen og legg i banan, valnøtter og en penslet med honning, eller bær med en skvett melk, eller noe tørket epler ringene (kuttet i kvartaler) med kanel og muskat. Dette tillater deg også å strekke en container med vanlig havre inn i mange forskjellige smaker, og lar deg kontrollere mengden sukker du putter i. Hvis du må spise en sukret varm frokostblanding, prøve å finne en som ikke er mer enn 8 gram sukker pr porsjon.
fire.
Hot korn er ikke bare havregryn. Det er mange varme korn som er fantastisk for smaken og hjerte-helse (se Ressurser). Arrowhead's 4 Grain Plus Flax Hot korn inneholder sprakk hvete, stål kutt havre, rug og bygg Grits og linfrø. For solid tekstur, prøve deres Seven Grain Hot korn, som har hvete, havre, bygg, soyabønner, bokhvete, mais og hirse. Hodgson Mill's havrekli Hot Frokostblanding er også en stor fylling, hjerte-sunn frokost med 6 gram fiber per servering.

Tips og advarsler


 • Merk at selv når hot korn hevder å være "Low i Sugar," de vanligvis er fylt med kunstige søtstoffer. Se nøye på etiketten for å se ingrediensene. Kunstige søtstoffer kan mageproblemer og forårsake allergiske reaksjoner.
 • Hvis du ikke er vant til mye fiber, legge den sakte til kosthold for å la kroppen justere. For mye på en gang vil sjokkere systemet.


 • Previous:hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom Next:hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig

  Relaterte artikler


 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • cellulite kur av trening
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • kroppsfett redusering
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • kosthold for skrumplever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com