hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Folk har spist kjøtt etter mat siden begynnelsen av menneskeheten, og det har vært den primære kilde til protein. De siste årene så mye har vært rapportert på nyheter og medisinske rapporter talsmann overlegenhet vegetarisk over fôr med kjøtt. Forskning viser dietter inneholder kjøtt i moderate mengder, og tilbyr store ernæringsmessige fordeler for folk flest. Det er mange gode sunt kjøtt med kalkun å være det beste valget. De fleste kjøtt kan spises regelmessig med unntak av skinke og bacon
en
Velg fisk, skalldyr, fjærkre uten skinn -. seks gram kokt per dag. Plukk fisk som er høy i omega-3 fettsyrer som for eksempel innsjø ørret, makrell, sardiner, sild, laks og tunfisk Albacore. Unngå typer fisk som har høye nivåer av kvikksølv, som hai, konge makrell og sverdfisk. Har to porsjoner med grillet eller stekt fisk hver uke. Før koking fjørfe, fjerne fett og hud. Hvis du steke en hel kalkun eller kylling og fjern skinnet før servering. Når du velger en kalkun, plukke de ikke ha blitt injisert med buljong eller fett.
to.
Se etter økologisk kutt av storfekjøtt. Disse kyr har vært reist på gresset og gjør fettet sunnere, inneholder mer omega-3 som er hjerte-vennlig. Om lag halvparten av fettet i storfekjøtt er lik hjerte-sunt fett som finnes i olivenolje.
Tre.
Velg kjøtt som har minst synlig fett. Kjøp "velger" eller "valg" graderinger i stedet for "prime" og trim den synlige fettet. Disse inkluderer magert kjøtt kutt som ytrefilet, rund, korsryggen og chuck. Ekstra mager eller mager kjøttdeig bør ikke inneholde mer enn 15% fett. Forbered kjøtt av baking, steking, broiling, stir-fry eller mikrobølgeovn. Etter Browning, tømme fett fra kjøttet. Etter koking, chill saftene til å enkelt ta av herdet fett. De juice kan da bli lagt til supper, stuinger og brun saus.
Fire.
Bruk del kontroll. En god måte å dømme en tre unse del av kjøtt, er å tenke på størrelse med en kortstokk. For å hjelpe dømme en tre unse del av kylling det ville likt en kyllinglår med låret (uten hud) eller en halv kylling bryst. En tre unse del av fisk tilsvarer en trekvart kopp flak fisk og tre gram av magre roastbiff tilsvarer to skiver.
Fem.
Unn deg av og til. Skinke, bacon og pølser, bør kun inntas i moderate mengder på grunn av høyt saltinnhold. Innmat er et annet produkt som skal brukes med måte. De er svært høyt kolesterol kjøtt. Lever, derimot, er rik på vitaminer og jern, så en tre unse serverer en gang i måneden bra. Substitusjoner byttes ut to unse servering av kjøtt, fisk, fjærkre eller kan gjøres med en kopp erter, bønner, linser eller tofu.


Previous:å spise sunt for hjertet Next:hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold

Relaterte artikler


 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • LDL-senkende kosthold
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com