hvordan hoodia fungerer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12

Origin

Hoodia gordonii, en spiny sukkulent som ligner en kaktus, vokser i Sør-Afrika og Namibia. I århundrer har de San buskmenn i Sør-Afrika brukte kjøttet av anlegget under deres jakt reiser gjennom Kalahari-ørkenen som en måte å kontrollere sult. Denne naturlige appetitt suppressant å kontrollere vekten utløste interesse av forskere. The South African Council for Scientific and Industrial Research (CSIR) analysert hoodia. De identifiserte P57, en ingrediens som undertrykker appetitten. Den CSIR patenterte P57 i 1996 og en lisens ble gitt til Phytopharm, en britisk-basert selskap som samarbeidet med Pfizer, et farmasøytisk selskap, for å isolere og syntetisere P57 å kommersialisere ingrediensen som en appetitt suppressant. Finne syntese vanskelig, utgitt Pfizer rettighetene til P57 i 2002. I løpet av dette året, tillot CSIR San tribespeople å ta en prosentandel av overskuddet uansett resultat fra Hoodia salg.

Mechanism

Den primære teori om hvordan Hoodia fungerer avtaler med hjernen og ATP (adenosin trifosfat). I Providence, Rhode Island, Brown University Medical School forskere utført studier på friske rotter. De injiseres P57 innhentet fra ekstrakter av ren Hoodia gordonii inn rottehjerner, over hypothalamus til et lite hulrom som kontrollerer funksjoner som appetitt og søvn. Resultatene viste en økning i nivået av ATP i hypothalamus. Et høyere nivå av ATP lik appetitt undertrykkelse. Som mat fordøyer, bryter det ned til glukose, som utløser hypothalamus nervecellene til å fortelle hjernen til å slutte å spise. P57 øker nervecelle utløser bedre enn glukose. Hjernen anerkjenner høyere glukose nivå og appetitt undertrykkelse oppstår. Hoodia stimulerer hjernen og, uten å spise, er hjernen lurt til sensing et høyere glukose nivå.

Future

The Brown University rotter studien er lovende, men forskerne injisert P57 til sunn rottehjerner. Det er minimal kliniske studier utført. Studiene utført så langt har vist suksess med vekt kontroll av appetitt undertrykkelse, men det er spørsmål om dem, herunder størrelsen av studiene, bruk av overvektige /overvekt individer bare, og mangel av publiserte vitenskapelige litteratur og studier. Mens Hoodia Gordonii kan undertrykke appetitt, er bestemmelse av beløpet som kreves ennå ikke bestemt.
Ifølge Mike Adams, Natural News redaktør, "noen selskaper er bevisst selge falske eller adulterated produkter. " Fordi hoodia er en beskyttet plante, bare de innvilget en lisens i Sør-Afrika kan høste den. Kontroller at hoodia du har kommer fra Sør-Afrika før du tar det.

Hoodia gordonii kan være effektiv som en appetitt suppressant, men flere studier og data må utføres for å fastslå om det er ATP-hypothalamus teori eller andre mekanismer er det som gjør Hoodia arbeid.


Previous:nothing Next:detox planer for vekttap

Relaterte artikler


 • sunne måltider levert
 • vitaminer for menopause symptomer
 • releana vekttap program
 • den beste dietten for helse
 • mat som detox kroppen
 • lecithin for hårvekst
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • mat som lindrer bihulebetennelse
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
 • stockmeyer shortbread cookies ernæringsmessige informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com