1200-kalori diett planleggeren

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-31
For noen gjennomsnittlig størrelse kvinne, er en 1200 kaloriinntak en av de magreste planer for forsvarlig helse. Fordi denne planen gir så få kalorier, må man sørge for å inkludere alle typer sunn mat i kosten for sunn ernæring. Denne dietten er spesielt nyttig når du prøver å gå ned i vekt, og kan hjelpe deg å opprettholde din idealvekt

Du trenger:.
Datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Breakfast

Alternativer for frokost i en 1200-kalorier per dag måltid plan inkluderer en kopp hver av lav-fett yoghurt og frukt juice, en halv kopp med havregryn og urte te, te eller svart kaffe. Du kunne også ha to skiver grovbrød med en teskje smør, en halv kopp med frukt og en kopp skummet melk, eller velg en halv kopp havre med 2 ss av tranebær rosiner og 4 gram av appelsinjuice. Frokost kan også være en middels stor banan, en kopp hver av skummet melk og kli frokostblandinger og urtete.

Lunsj

Lunch kunne omfatte to skiver grovbrød med en halv kopp tunfisk i vann og tomat, agurk og salat salat servert med en teskje hver av majones og olivenolje dressing, eller et halvt dusin knekkebrød med fettfattig ost, en håndfull mandler, paranøtter og valnøtter, og et eple. Du kan erstatte begge disse planene med en 6-tommers sandwich laget med stekt kylling, salat, sennep, paprika, løk, oliven og 8 gram av skummet melk, eller har en lignende tunfisk sandwich med hel-korn brød og majones, ukokt baby gulrøtter og et eple. Vask noen av måltidene dine ned med vann.

Middag

Middag kan være en kombinasjon av om lag 3 1 /2 gram av grillet uten ben og skinn kylling med en kopp brokkoli og en halv kopp med brun ris. Et annet alternativ er et medium bakt potet med ca 3 gram av sirloin biff med en kopp kokte grønnsaker, og en halv kopp sopp og en fjerdedel kopp løk med en teskje olivenolje dressing. Middag også kunne være et halvt dusin små biter av ost ravioli med et par spiseskjeer av spaghetti saus og en halv kopp med wokede zucchini, skylt ned med te, kaffe, vann eller diett brus. Et annet alternativ er 3 gram av broiled torsk med sitronsaft, tre firedeler av en kopp kokte bønner, en halv kopp oppskåret rødbeter, og en salat, tomat, agurk salat med eddik og olivenolje dressing, alonga kopp skummet melk og vann.

Snacks

Snacks kan være små eller middels frukt, for eksempel en banan eller pære, eller en halv kopp med grapefrukt og eple, tatt på det meste to ganger om dagen. Du kan erstatte en av disse med nonfat yoghurt.


Previous:nothing Next:diett-vennlig mat

Relaterte artikler


 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • cookies for kosthold
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • diett planer for multippel sklerose
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com