LDL-senkende kosthold

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-12
LDL, kjent som "dårlige" kolesterolet, er ofte til stede på samfunnets kollektive radar, takket hovedsak til oppmerksomhet fra både media og medisinske fagfolk. Mens legene jobber kontinuerlig med å forbedre sine kunnskaper om sammenhengen mellom kolesterol og hjertesykdom, vet de at høyt LDL-nivå er en budbringer om kommende kardiolog katastrofe. Dermed, hvis du skal på en diett, vil du ønsker å velge en diett som vil positivt påvirke denne lille antallet, noe som kan så negativt påvirke deg.

Du trenger:
gyldig resept

Cut Trans fett

Skjærende transfett helt fra kostholdet ditt er en enkel steg for å redusere LDL. . Trans fett er ikke-naturlige fettstoffer som er skapt gjennom prosessen med å legge hydrogen til vegetabilske oljer. Trans fett er ansvarlig for å øke LDL mens HDL følger følgende (det "gode" kolesterolet). Dermed eliminere alle trans fett for en kraftig boost til din blod lipidprofil.

Begrens Mettet fett

LDL kan også senkes ved å fjerne noen (men ikke alle!) Mettet fett fra kostholdet ditt. Mettet fett finnes oftest som animalsk fett. Derfor, for å oppnå dette målet, begrense forbruket av fete kjøtt. Der det er mulig, velger lean protein kilder -. Fettfattig kjøtt, fisk eller hvitt kjøtt kylling

Begrens Kalorier

Vekttap fører også til positive endringer i LDL nivåer. For å sikre kvalitet, bærekraftig vekttap, å sikte tape mer enn en eller to pounds per uke. Å miste fett er gradvis en av de beste måtene å sørge for at den holder ut. For å oppnå dette, føre daglig logg over forbrukt kalorier. Vei deg ukentlig, og hvis du faller bak (eller får i forkant) i vekttap innsats, gjøre små justeringer i kostholdet ditt-øke eller redusere den totale kalorier med 200 per dag, deretter revurdere i en annen uke. Gjennom en prosess med kontinuerlig evaluering og endring, vil du nå dine mål mens trygt senke LDL så mye som mulig.

Spis følgende

For å maksimere din LDL-senking innsats, struktur kosthold rundt følgende matvarer : fisk, planter, belgfrukter, frukt og helkorn. Denne generelle råd kommer fra Joseph Keenan, en professor (og kardiologi forsker) ved University of Minnesota. Denne tilnærmingen er også emuleres i kommersielle planer som Ornish og Middelhavet dietter.

Hensyn

Disse rådene kan godt vise seg et radikalt avvik fra gjeldende kosttilskudd praksis. For å unngå å gå inn i planen "cold turkey", som kan øke sjansene for å mislykkes, vurdere å vedta en hjerte-sunt kosthold langsomt-velg og adoptere et generelt prinsipp per uke til du er at forslagene i sin helhet. Gradvis innføring av sunne vaner vil gjøre det lettere å forsake den gamle, noe som gjør det mer sannsynlig at du vil lykkes i din LDL-senkende mål.


Previous:type 2 diabetes diett plan Next:micronutrition for vekttap kirurgi pasient

Relaterte artikler


 • type 2 diabetes diett plan
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com