acai berry piller kontra juice

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-25
Acai bær har vært en nylig kjepphest i ernæring og kosthold annonser på grunn av deres påståtte evne til å hjelpe folk ned i vekt og holde seg frisk. Flere studier har blitt utført på deres ernæringsmessige egenskaper og hvordan disse kan sammenlignes med andre naturlige helse kosttilskudd som juice. Begge viser liknende egenskaper og ingredienser, men det er noen få forskjeller du bør vurdere før du velger det ene eller det andre

Du trenger:. .
Brett opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser
cash.

Historie

Selv ganske ny til USA, har de acai Berry vært brukt i Sør-Amerika i århundrer. Det dyrkes hovedsakelig i Amazonas regnskog samt regioner i Ecuador, Venezuela, Colombia og andre land. Dette bestemte Berry har blitt brukt av innfødte folk i Sør-Amerika for å bekjempe sykdommer og hjelpe på fordøyelsen. Det ble etter hvert tilpasset inn piller i USA som en metode for distribusjon av antioksidanter, omega-fettsyrer og andre vitaminer i supplerende form.

Fordeler

Acai bær er kjent for å være svært høy i antioksidanter. Studier viser at de inneholder høyere nivåer av antioksidanter enn saft laget av vanlige bær som blåbær, jordbær og tyttebær. Inntar acai berry gjennom pille form er en naturlig, enkel måte å motta disse antioksidanter. Acai bær har også vært kjent for å dempe appetitten, en egenskap som mennesker har eksperimentert med i håp om å finne en enkel måte å diett.

Betydning

Antioksidanter har vist seg å redusere aldringsprosessen ved å nøytralisere effekten av frie radikaler (molekyler med ustabile elektroner som kan forstyrre funksjonen av kroppslige celler). De tilbyr også kroppen med et løft til immunforsvaret, noe som er viktig å kjempe mot sykdommer og komplikasjoner som for eksempel hjertesykdommer. Det er imidlertid ennå ikke bevist at acai bær har andre helsemessige fordeler ovenfor de som er fastsatt i vanlig saft. Mens sant at acai bær har vist seg å redusere appetitten av sine brukere, de har ikke vist seg som en effektiv måte å direkte ned i vekt eller bygge muskler.

Misforståelse

Som juice, acai Berry piller er ikke et sikker måte å forebygge sykdommer eller raskt ned i vekt. Mens de kan gi mer antioksidanter enn en kopp vanlig juice, har den langsiktige effekten av inntak av en over den andre ennå ikke påvist signifikante. Studier som utføres på nøyaktig egenskaper og dra nytte av acai Berry piller er fortsatt i sin teoretiske stadiet og derfor ikke en absolutt sikkerhet.

Advarsel

Mennesker med pollen allergi eller overfølsomhet overfor bær bør nøye vurdere andre alternativer før inntak acai bær piller. Når konsumert moderate mengder, har acai Berry piller viste ingen andre alvorlige komplikasjoner.


Previous:nothing Next:matvarer som redusere mage fett

Relaterte artikler


 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com