benefiber bivirkninger

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-29
Det anbefales at folk blir mellom 25 og 38 g av naturlig fiber per dag. De fleste amerikanere ikke spiser nok fiber til å møte disse standardene, kosttilskudd, slik kan være et utmerket tillegg til de fleste vanlige dietter. Fiber er viktig å fremme regularitet og riktig fordøyelsessystemet helse, og Benefiber som et supplement kan bidra til å sikre tilstrekkelig fiber inntaket. Som med alle supplement, bør man være forsiktig når du bruker den til å unngå risiko eller bivirkninger

Hva er det?

Benefiber er tilgjengelig i ulike former, men mest populære er pulverisert form, der den eneste ingrediensen er hvete dekstrin. Dette 100 prosent naturlig fiber kilde er en relativt gluten gratis produkt, er sukkerfri, uten smak og løser opp helt i væsker eller myke matvarer. I motsetning til enkelte fiber kosttilskudd, Benefiber heller ikke ha en grufull tekstur. En servering av Benefiber gir 3 g fiber, 12 prosent av den daglige kosten fiber behov, og bidrar til å fremme normal tarm funksjoner.

Vanlige bivirkninger

Overraskende, for et naturlig supplement, har Benefiber noen bivirkninger. I de fleste tilfeller, er plutselig og ukontrollert luft i magen de vanligste. En følelse av oppblåsthet eller fylde har også blitt rapportert, samt kvalme og diar¨¦. Disse bivirkningene kan forsvinne som kroppen tilpasser seg supplement og økt fiber i kosten. Ofte kan en medisinsk faglig tilbud veiledning på måter å bidra til å redusere eller eliminere disse effektene alle sammen.

Alvorlige bivirkninger

Selv om ikke spesielt vanlig, kan noen alvorlige bivirkninger oppstår som kan kreve medisinsk behandling. Vanligvis satt i når det tas i høyere doser enn anbefalt, bør lege konsulteres umiddelbart dersom brukere opplever noen av følgende:. Pustevansker, intestinal blokkering, hudutslett eller kløe, eller problemer med å svelge

Bruker

Benefiber pulveret er best når det blandes med noe varmt eller kaldt drikke som vann, kaffe eller juice. Det kan også være fullstendig løst i visse myk mat som yoghurt, applesauce eller pudding, eller kokt inn oppskrifter på muffins, sauser eller supper uten at det påvirker konsistens. Benefiber er ikke anbefalt for bruk i kullsyreholdige drikker, da det kan føre til mage eller tarm opprørt og komplikasjoner.

Konklusjon

Tatt på riktig dosering, og de brukes kun som et supplement til kostfiber, er Benefiber en god måte å bidra til å forbedre helsen til et individ. Som med alt, men bør man være forsiktig i sin bruk for å få de beste resultatene og begrense komplikasjoner.


Previous:nothing Next:en balansert vekttap diett

Relaterte artikler


 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • om grønn te vekttap
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • rå mat diett mat
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com