cellulite kur av trening

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-11
Cellulitter er fettet vi alle hater med den oransje-skall gropene. Det dimpled utseende og er forårsaket av bindevev. Dette bindevev separerer fett til rom, og kroppen lagrer bort giftstoffer i disse rommene for å holde den ut av blodet. Det er derfor cellulitter dukker opp i områder med dårlig sirkulasjon. Forbedre sirkulasjon lar kroppen trygt skylle fett og giftstoffer ut litt etter litt. Avdelingene har også et annet mønster for menn og for kvinner, noe som gjør det mer tydelig på kvinner, men menn kan ha det også.

Du trenger:
gyldig resept

Årsaker til Cellulite

Genetikk, aktivitetsnivå, hormoner, giftstoffer og kosthold spiller en rolle i cellulitter. . Hormon ubalanser er ofte et problem i forming cellulitter. Fôr sukker, hormon-laden kjøtt, konserveringsmidler og koffein bidra til hormon ubalanser. Å ha en diett lav på mettet fett er viktig å holde fra forming cellulitter. Aktivitetsnivået er avgjørende for å forebygge og lindre i cellulitter. Cellulite former der det er dårlig sirkulasjon. Regelmessig trening forbedrer sirkulasjonen og mål områder for nedbrytningen av fett med å bygge muskler. Toksiner akkumuleres der det er mangel på sirkulasjon av blod og lymfe. Diett kan også bidra til giftstoffer i systemet. Drikk nok vann regelmessig til å skylle giftstoffer og metabolske biprodukter av blokkerte vev. Dårlig hydrering gir cellulite å deponere.

Hvordan trening reduserer cellulitt

Trening hjelper bekjempe årsakene til cellulitt. Øvelse krav energi for musklene å stimulere nedbrytningen av fett til energi. Trening øker blodsirkulasjonen og lymfesystemet flow, noe som bidrar til å fjerne giftstoffer og overflødig hormoner fra vevet og blodbanen. Trening forbrenner kalorier fra fett og karbohydrater og holder dem fra å bli lagret. Trening øker blodsirkulasjonen gjennom leveren og nyrene, øker avrusning og holder systemet fra å måtte lagre toksiner og overflødig hormoner i cellulitter.
Selv om kosthold er viktig, alene, er det ikke nok. Øvelse holder forbrenningen opp og vedlikeholder muskelmasse. Gjennom kosten alene, er muskel tapt, og som fører til tap av tone og form og senker stoffskiftet. Husk at du vil øke muskler for å bli kvitt cellulitter.

Øvelser for å redusere cellulitter

Aerobic øvelsen er den beste på å redusere cellulitter. Aerobic aktivitet gjør det mest for å stimulere sirkulasjon av blod og lymfe, økt filtrering gjennom leveren og nyrer for avgiftning av vev og fjerning av overflødig hormoner. Det brenner også den mest kalorier, som fører til nedbrytningen av fett til energi. Noen gode aerobe aktiviteter som fokuserer på lavere kroppen cellulite er gange, løping og sykling. Et utendørs sykkel eller en innendørs øvelse sykkel er fint. Elliptiske og trinn maskiner er funnet på helse klubber, eller du kan kjøpe dem for bruk i et hjem gym. Disse gir aerob trening som er skånsom på leddene med noen innvirkning. En romaskin er også funnet på helse-klubber og fungerer overkroppen godt. Svømming er bra aerobic trening for hele kroppen.


Doing styrke basert anaerobe aktiviteter med legge til kroppens behov for muskel-spesifikk energibruk. Det får kroppen til å bryte ned fettet i og rundt de musklene du bruker. Du vil brenne en ekstra 50 kalorier per dag for hver ekstra kilo muskler du legger til. Noen av de beste anaerob øvelser for underkroppen spaserer lung, leg curls, ben heiser og knebøy. Disse øvelsene bør ansette mange repetisjoner. Øvingene vil få sirkulasjonen i gang og jobber musklene. Dette vil spise bort på fettet i disse områdene.

Regularitet er nøkkelen til å få resultater. Øvelse hver dag i minst 30 minutter. The American Heart Association anbefaler 30 minutter med aerobic trening hver dag som minimum for generell helse og velvære og en time med aerobic trening hver dag, hvis du ønsker å gå ned i vekt. Du kan redusere cellulitt og forbedre din generelle helse samtidig. Legg til litt anaerob trening hver dag også. Du kan trene på et treningsstudio, ta en tur utendørs, leke med hunden eller inkludere det i daglige oppgaver. Varier aerob og anaerob rutiner daglig, så du ikke får stillestående, og du vil nyte, føle seg bedre og se bedre ut.

Noen anerobic Øvinger

Leg Curl:
Du trenger en curl maskin eller ben vekter. Finn vekten du kan løfte for 10 reps. Har tre sett. Alltid øke vekten av fem pounds så snart du kan

Exercise Ball Krangel:.
Stå med ryggen mot veggen og satte ballen rett bak ryggen din. Lavere til en krangel sakte ruller ryggen på ballen, trykker mot det. Hvordan en stund, og sakte rulle opp igjen. Har 10 reps, tre sett.

Benk Krangel:
Dette er hvor du late som du kommer til å sitte på huk ned og sitte på en benk eller sofa. Gå sakte og klem baken på vei opp. Kontroller at shin er vinkelrett på bakken og kneet er ikke foran ankelen. Har 10 reps, tre sett.

Walking Lunges:
holde føttene straight, strekker det ene benet frem så langt som mulig og la den bøye til en 90-graders-vinkel, mens den bakre benet forblir strukket ut rett bak . Senk overkroppen bøyd bak benet, så shin er parallelt med bakken. Elevate å gå tilbake til den rette bak-leg posisjon. Stå rett opp, bringer det bakre beinet ved siden av fremre benet. Ta neste skritt med den andre foten fremover. Ta 10 skritt frem og deretter 10 bakover (ja, gå i revers, stepping ut til bak). Har tre sett

Vekter:.
Du kan bruke frie vekter eller en Smith maskin å legge vekt på knebøy og stasjonære utfall. Dette vil stimulere muskler og virkelig bidra til å redusere det cellulitter. Det kan være lurt å begynne med bare selve baren. Øk vekten sakte, og bruke baksiden pad til pute nakken og skuldrene.
Sett bar på skuldrene bak nakken og gjøre knebøy og utfall langsomt. Har 10 reps, tre sett. Gjør dette tre ganger per uke.

Effekter

Regelmessig mosjon mål cellulitter på mange fronter og vedlikeholder muskel mens miste vekt. Brukes sammen med et sunt kosthold og rikelig med vann, kan cellulitt reduseres og kontrolleres.


Previous:de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter Next:kosthold for skrumplever

Relaterte artikler


 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • å spise sunt for hjertet
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • kosthold for skrumplever
 • fransk frites næringsverdi
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com