den beste diabetes diett

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-23
Den beste diabetiker kosthold er en rik med fersk mat og måltid del kontroll, sammen med trening. Du kan fortsatt spise de tingene du liker, så lenge du kan redusere porsjonsstørrelsen og være oppmerksom på hvor mange karbohydrater og hvor mye sukker du forbruker. Alkohol og sukkerholdige desserter bør begrenses eller elimineres helt, og erstattes med sukker-fri eller lave-sukker snacks. Sist men ikke minst, etablere en spise plan som en måte å holde blodsukkeret på et stabilt, konsekvent nivå

Fersk mat

Unngå å spise bearbeidet mat så mye som mulig, da de inneholder konserveringsmidler og er lastet med natrium. Høye natrium nivåer bidrar til hjerte-og karsykdommer, og i henhold til American Diabetes Association, ikke mer enn 2400 milligram natrium skal konsumeres per dag.

Husk å lese ernæring etiketter når innkjøp av mat. Hermetisk frukt er akseptabelt, men pass på at det ikke er tilsatt sukker og ingen tunge sirup.

Karbohydrater i maten vil gjøre blodsukkeret stige, så overvåke hvor mange karbohydrater du spiser per måltid kan hjelpe deg å styre matinntaket.

Unngå mat med trans fett og høye nivåer av mettet fett, som de kan forårsake høyt sukker nivå øker.

Før alkohol, er det best å snakke med legen din og finne ut om kroppen din ordentlig kan håndtere det. Hvis det er bestemt at det er trygt, bør forbruket begrenses til én drink for kvinner og to drinker for menn.

Tren regelmessig

Regelmessig trening senker blodsukkeret og øker din high-density lipoprotein (HDL) kolesterolnivået. Opprettholde et HDL kolesterol nivå som er mindre enn 200 mg /dL er ideell for å forebygge hjertesykdom. Ifølge Centers for Disease Control, og med gå i minst 10 minutter kan nytte for deg. Enhver aktivitet som forårsaker anstrengelse bidrar til å opprettholde en sunn kropp og glukose nivå.

Planlegg måltidene dine

Spise maten på samme tid hver dag bidrar til å regulere kroppen ved å forhindre spikes og fall i blodsukkernivå. Måltidet bør bestå hovedsakelig av grønnsaker, med kjøtt og stivelsesholdige matvarer som de gjenværende delene. Du kan innlemme søtsaker i måltidet ved å redusere den delen størrelsen på kjøtt, grønnsaker eller stivelse. Det anbefales å gjøre søtsaker delen svært liten siden det gir liten eller ingen næringsverdi.


Previous:nothing Next:den ultrametabolism kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • den beste diabetes diett
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • den ultrametabolism kosthold
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com