den beste dietten mat for raskt vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-17
Å miste vekt kan være en vanskelig forsøke, spesielt hvis du er ikke helt sikker på hvor du skal begynne. Mens trening er en viktig del av noen vekt-tap plan, er kosthold også en svært viktig faktor, og et godt sted å starte din vei til å miste vekt. Det er visse matvarer grupper som hjelp i vekttap enormt, og noen tips og informasjon for å vite om hver gruppe. Start en diett bestående hovedsakelig av disse tre elementene: protein, frukt, grønnsaker og hele korn, og du vil være på vei til å begynne å miste vekt.

Du trenger:
gyldig resept

Frukt og grønnsaker

Vanninnholdet, fiber og næringsverdi av frukt og grønnsaker gjør dem til en av de beste elementer for å spise. for raskt vekttap. Noen frukter og grønnsaker selv har negative calorie effekt, fordi kroppen forbrenner mer kalorier fordøye maten enn det faktiske antallet kalorier i elementet. Bare vær forsiktig med hvordan du spiser frukt og grønnsaker. Mange hermetisk, pakket eller frossen frukt inneholder tilsatt sukker som kan være til hinder for vekttap. Dessuten er det mange forberedelser av grønnsaker, spesielt i restauranter, ring for masse smør eller andre calorie-Laden sauser. Rå frukt og grønnsaker er best.

Helkorn

Mange tror at karbohydrater fienden hvis du prøver å gå ned i vekt. Faktisk, hele korn er en god form for karbohydrater, og flott for vekttap. Som frukt og grønnsaker, hele korn inneholder store mengder fiber som regulerer fordøyelsen, gjør at du føler deg fyldigere, og til slutt hjelpemidler i vekttap. Ved å bytte ut noe hvitt brød fra kostholdet ditt i bytte for hele korn, og integrere sunne korn som havregryn, quinoa og brun ris i kostholdet ditt, vil du føle deg bedre og gå ned i vekt. Men nettopp fordi pakken sier "hel-hvete" betyr ikke at det er det beste alternativet. Se etter elementer uten høy-fruktose mais sirup og holde seg borte fra "beriket hvetemel. "

Protein

Lean proteiner som kylling, fisk, belgfrukter (bønner), eggehviter og soya er bra for vekttap, fordi De hjelper kroppen bygge muskler, som igjen brenner fett. Disse elementene er også lav i calories og kroppen din brenner nesten like mange kalorier fordøye dem som det gjør med litt frukt og grønnsaker. Nøtter er en annen god kilde til protein. Mens høyere i fett, nøtter inneholder den gode, naturlige fettstoffer som kroppen din trenger.


Previous:sunt vekttap hjelp Next:oppskrifter til lavere cholestrol

Relaterte artikler


 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • fransk frites næringsverdi
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com