den beste måten å rense kolon

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-30
Colon-rensing er voksende i popularitet som en sunn måte å rense kroppen innvendig. Men avrusning prosessen er ikke uten sine motstandere. Noen kolon-rensing alternativer er bedre enn andre. Hvis du bestemmer deg for å gjennomgå kolon rensing, få tilstrekkelig informasjon om metoder og de fordeler og ulemper med den praksis

Du trenger:.
Datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Kolon Rensing Controversy

Kolon rensing eller colonic vanning høres ut som en fin måte å skylle bort uønskede giftstoffer, rense kroppen, øke energinivået og revitalisere immunsystemet. Tilhengerne av behandlingen hevder at giftstoffer fanget inne i
gastrointestinaltraktus kan føre til en rekke helseproblemer hvis ikke de ikke er skikkelig eliminert. For eksempel, Amala El som arbeider med Healing Arts for Wellness i Greensboro, North Carolina, sier den trykksatte enheten hun bruker sender et temperert strøm av filtrert vann i tykktarmen, ta ut alle urenheter.

Imidlertid , kritikere av kolon rensing, inkludert Dr. Gary Poleynard, en gastroenterologist på Forsyth Medical Center, insisterer på at det er en unødvendig prosess, og kan være potensielt skadelig. Motstanderne hevder fordøyelsessystemet og tarmer kvitt tilstrekkelig kroppen av bakterier og avfall naturlig.

Best rensemetoder

Kolon rensing vanning kits sier de er smertefri og enkel å bruke. Du kan kjøpe slike sett over disk. De inkluderer detaljerte instruksjoner og utstyr for en sikker colonic vanning. Colonic vanning er ment å lette forstoppelse, ryggsmerter og dårlig fordøyelse, samt en mengde mindre, men likevel irriterende plager.

Colon hydroterapi blir administrert av en utdannet colonics terapeut. Terapeuten forvalter Klyster å injisere vann ofte blandet med urter eller andre væsker i tykktarmen ved hjelp av spesialutstyr. Prosedyren er ment å avgifte de store organer for eliminering, gjenopprette riktig tarm funksjon og avlaste forstoppelse.

A toksinet flush kosthold er ment å kvitte kroppen giftstoffer og frie radikaler ved å forbruke naturlige eller rå matvarer for flere dager. Det kan bestå av en væske-bare kosthold for en bestemt periode eller kan inneholde frukt, grønnsaker og fiber. Disse diettene anbefaler generelt å unngå koffeinholdige drikker, alkohol og sigaretter i løpet av flush.

Kolon Rensing Forholdsregler

Hvis kronisk forstoppelse har du tenker om kolon rensing, først kontrollere at du drikker nok væske, får rikelig med mosjon og spise et fiberrikt kosthold. Hvis du bestemmer deg for å gjennomgå en renselsesprosess, må du kontrollere at kolon-rensing utøveren bruker engangsutstyr som aldri har blitt brukt. Husk at kolon rensing er ikke en mirakel kur for noen sykdom. Vær skeptisk til alle krav som det kan forbedre din helse hvis du er syk.


Previous:nothing Next:hva slags mat er høyest i folsyre?

Relaterte artikler


 • den beste måten å rense kolon
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • en balansert vekttap diett
 • matvarer som er svært høy i jern
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • sunt kosthold regimer
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com