diabetikere mat diagram og kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-31
Et sunt kosthold for diabetikere ligner mest sunt kosthold. Den er rik på råvarer, korn og lite fett protein. Det viktige spørsmålet for diabetikere er å håndtere blodsukker, og dette er oppnådd med riktig kosthold, mosjon og ofte medikamenter eller insulin. Diabetikere kan administrere sine dietter på flere måter og skal se på det som en daglig og livslang innsats for å demme opp for uønskede medisinske komplikasjoner

Du trenger:.
Datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

diabetiker mat figur eller pyramiden

Spise henhold til pyramiden er en av de viktigste metodene for å regulere blodsukkeret for diabetikere. Den er basert på antall porsjoner med korn og stivelse, grønnsaker, frukt, meieriprodukter, kjøtt og søtsaker og alkohol. Anbefalinger av American Association diabetiker er som følger, per dag: karbohydrater, seks til 11 porsjoner, grønnsaker, tre til fem porsjoner, frukt, 03:58 porsjoner, meieri, to til tre porsjoner. Hver porsjon er 1 /2 kopp. Du bør spise kjøtt eller kjøtt erstatter, fire til seks 1-oz. porsjoner per dag. Du bør begrense sukker og alkohol til spesielle anledninger.

Plate Metode

Platen måte for å kontrollere høyt blodsukker har blitt veldig populært. Du bare dele en middag plate, tildeling av en halv til nonstarchy grønnsaker som spinat, grønne bønner, tomater, og squash. En liten del, bør omtrent en fjerdedel av tallerkenen, bør inneholde stivelsesholdige matvarer som hele korn brød, frokostblandinger, pasta ris, belgfrukter, kjeks. Den andre en fjerdedel av tallerkenen er for kjøtt eller kjøtt erstatning som kylling uten skinn, fisk, magre stykker av okse, og tofu. Du kan legge til et lite glass melk eller små servering av en favoritt karbohydrat eller en liten roll. Til dessert litt frukt eller 1 /2 kopp fruktsalat, og middagen er ferdig.

Til frokost, holde deler små, med halvparten av tallerken eller skål for stivelsesholdige matvarer, legge til litt frukt og kjøtt til de to andre delene.

General sunt kosthold

Diabetikere bør jobbe på å holde vekten under kontroll for generell god helse. Vegetariske dietter kan være svært sunn ifølge Mayo Clinic, med en overvekt av grønne blader og nonstarchy grønnsaker. Mange diabetikere har høyt kolesterol, og vegetarisk kosthold bidrar til å regulere kolesterol. Du kan nyte mange lav-sukker frukt, for eksempel alle bær, honningmelon og fersken. Nonfat yoghurt er en svært allsidig for salatdressinger, blandet med frukt eller bare spises alene. Egg hvite omeletter med grønnsaker og lite fett ost er deilig og lite karbohydrater og kalorier.


Previous:nothing Next:protein diett menyer

Relaterte artikler


 • vekttap diett
 • ernæring for diabetikere
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • den beste måten å miste lår vekt
 • cellulite kur av trening
 • protein diett menyer
 • bruk av papaya ekstrakt
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com