dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-27
Med alle i en slik rush å kaste pounds, mange slår til kjendiser for måten de gå ned i vekt for en filmrolle eller andre arbeidsrelaterte årsaker. Mens disse kjepphest dietter er ikke ideelt for langsiktig vekttap og anses å være usunn av helse-eksperter, er det noen metoder som kjendiser bruker for å slippe rask pounds at selv den gjennomsnittlige person kan finne nyttig

Du trenger:.
Brett opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser.
cash.

Master Cleanse /The Lemonade Diet

Singer Beyonce Knowles og Robin dirrer av Howard Stern Radio berømmelse har både gått offentlig om sin bruk av denne dietten metoden å kaste pounds raskt. Denne dietten består av en daglig regiment av å drikke en blanding som angivelig gjør at du mister din cravings for junk food, føler seg mer energisk og detox kroppen din og gå ned i vekt. Regimentet kan vare så lenge som du velger, men det er ikke anbefalt for mer enn 14 dager.

Drikken er laget av ren filtrert vann, økologisk sitroner, økologiske cayenne pepper, klasse B organisk lønnesirup , sjø eller Epsom salt og lakserende te som et alternativ. Ideen er å drikke dette flere ganger om dagen i stedet for å spise mat å kvitte kroppen av skadelige giftstoffer. Den valgfrie lakserende te er å hjelpe rense systemet ditt ved excreting giftstoffer i avfallet ditt.

Når tildelte tid for detox diett er utløpt, du langsomt utvikle seg til å spise fast føde. Den første dagen av detox, du drikker appelsinjuice. På dag to, du drikker appelsinjuice og vegetabilske suppe. På dag tre kan du spise hele grønnsaker, frukt og salat. Normal spising er tillatt på dag fire

Ned side til denne dietten er ganske åpenbar:. Ekstrem sult. De fleste er vant til å spise flere måltider om dagen, og klager over følelsen besvime og svimmel etter å ha vært på master rens diett for enda en dag. Det er også klager av løs avføring og hyppig avføring på grunn av tillegg av avføringsmiddel te og saltvann.

Kål suppe Diet

Den kål suppe diett er en syv-dagers krasj diett som alvorlige begrensninger på diett inntaket til to daglige boller av fettfri kål suppe og frukt, grønnsaker og kjøtt på alternative dager av denne uken. Det er varierende oppskrifter på kål suppe, men det meste inneholder terninger kål, grønnsaker, salt, pepper og det naturlige krydder du liker.

Selv om denne planen ikke oppmuntrer til å spise frukt og grønnsaker, har det ingen andre reelle fordeler og er kun effektivt på grunn av alvorlig lavt kalori inntak. Det er bare anbefalt å gjøre dette kostholdet en uke av gangen, hvis det i det hele tatt.


Previous:nothing Next:sunt kosthold regimer

Relaterte artikler


 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • hvordan sonen kosthold
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • matvarer som redusere mage fett
 • cookies for kosthold
 • nyttig dietter for kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com