en balansert vekttap diett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-29
Et balansert kosthold er den beste veien til en sunn vekt, fordi, i motsetning til en krasj diett eller kjepphest kosthold, fremmer det ansvarlig spisevaner, lyd ernæring og gradvis sunn vekttap. Det gir kroppen din med de næringsstoffene den trenger, oppfordrer den deg til å spise rikelig med sunn mat, og det vil demme opp for den kroppslige skaden en ubalansert kosthold kan forårsake

Cut Din sukkerinntak

Unngå overdreven sukker. Du kan kutte sukker inntaket ved å ikke legge sukker til ellers sunn mat som jordbær, havregryn og hel-korn frokostblanding. Vær spesielt forsiktig for å unngå raffinert sukker som du finner i mange butikk-kjøpte snack pakker og andre produkter --- spesielt vanlig brus. Sukker er fullpakket med kalorier, og det bærer lite eller ingen ernæringsmessige fordeler, så eliminere overdreven sukker vil tillate kroppen å forbrenne mer fett.

Spise tonn frukt og grønnsaker

Arkiv opp på frukt og grønnsaker som tilbehør, og sunn snacks. De vil holde deg full og hjelper deg ned i vekt fordi de er lave i fett og lite sukker. Tilstrebe så mye farge og variasjon som du kan, med valg som epler, bananer, druer, appelsiner, avokado, cherrytomater, gulrøtter, rød paprika, grønn paprika og oliven, du aldri skal gå lei med å spise frukt og grønnsaker.

Rå grønnsaker gjøre stor snacks, men ikke vær redd for å kle dem opp litt, epler og bananer passer godt med naturlig, unhydrogenated peanøttsmør, og ting som lett italiensk dressing og hummus gjøre store vegetabilske dips.

Spis helkorn

Brød og korn er en del av et sunt kosthold, så slipper du no-carb tenkemåte og husk denne enkle regelen: Spis fullkorn i stedet for raffinert korn. Hel-korn brød, for eksempel, koster litt mer, men betaler stort utbytte: Et enkelt skive har bare tre flere kalorier, men nesten det dobbelte av protein og mer enn tredobling av fiber. Hele korn kan også bli funnet i havregryn, popcorn, villris og brun ris.

Få din Protein

Protein feeds musklene, og musklene forbrenne fett, så et balansert kosthold må inneholde rikelig med protein. Gode kilder til protein inneholder egg, magert kjøtt, fisk og fjærfe. Noen grønnsaker, som for eksempel den japanske vegetabilske edamame, er høy i protein. Andre ikke-kjøtt kilder til protein inkluderer soyaprodukter og hel-korn brød.

Cut The Bad Fat

Spis mindre mettet fett og transfett. Kilder til mettet fett med biff, lam, svin, fløte, smør, helmelk, ost og fritert mat. The American Heart Association anbefaler at amerikanerne får ikke mer enn 7 prosent av sine daglige kalorier fra mettet fett.
Kilder til transfett inkludere noe som inkluderer ordene «hydrogenert" eller "delvis hydrogenert" på etiketten. Trans fett er dårlig for hjerte og vanskelig for kroppen å brenne, anbefaler The American Heart Association at amerikanerne får ikke mer enn én prosent av sine daglige kalorier fra transfettsyrer.

Hopp alkoholloven

Drikk mindre alkohol, eller gi det opp helt: Alkohol forårsaker vektøkning og hindrer vekttap fordi kalorier ikke kan lagres, kroppen din har å brenne dem først. Det er også full av sukker og kalorier. En øl eller to en dag vil ikke avspore din diett, men en natt med pints på puben vil. Hvis du drikker i løpet av kosten din, hold deg til lett, low-carb øl eller vodka med en lav-kalori mikser som club soda

anvende prinsippene

Drikk rikelig med vann for å demme opp for falske sultfølelse. ; hjernen ofte feil tørst for sult. Også spise små, hyppige måltider for å holde full og holde stoffskiftet i gang stadig.

Control hvor mye du spiser på en gang. Ikke sulte deg selv, men ikke overspise. Dette kalles del kontroll. Spise hjelper sakte deg styre deler fordi det kan ta magen 15 minutter eller så til å fortelle hjernen din at den er full. Hvis du fortsetter å spise i løpet av den tiden, vil du føle deg overfulle. Hvis du er stll sulten etter å ha ventet litt, hjelpe deg litt mer.

Slutt, stikker et godt kosthold med deg og neppe føles som en diett. Mange mennesker sliter med å gå ned i vekt, men når de finner noe som fungerer for dem, hold de til det.


Previous:nothing Next:hvilke matvarer øker stoffskifte?

Relaterte artikler


 • diett planer for multippel sklerose
 • sunt kosthold regimer
 • vekttap diett
 • nyttig dietter for kolesterol
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • den beste måten å miste lår vekt
 • lap band kosthold ideer
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • bruk av papaya ekstrakt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com