enkel diabetiker matlaging

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-24
Diabetes kokebøker kan være litt skremmende. Tandoori kalkun med pære-cherry chutney lyder lekker, men ikke du virkelig vil spise maten du elsker --- de du vokste opp spise? Den gode nyheten er at du kan fortsatt spise din favoritt mat. Du trenger bare å gjøre noen justeringer i oppskrifter å pumpe opp ernæring og lavere fett

Du trenger:. .
Brett opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser
cash.

Breakfast

Du trenger ikke å få fancy. En av de beste mat du kan spise til frokost er havregryn, og Quaker gjør det ganske enkelt. Det beste valget er dobbelt fiber (8 gram per porsjon). Å gjøre det til en solid, stick-til-din-ribs måltidet, legger du til en kraftpakke frukt som blåbær eller bringebær, pluss en unse av tørr brente mandler eller en heaping teskje naturlig peanøttsmør å skru opp protein. Hopp over juice og melk.

Et annet godt valg er egg. Scramble opp et par med litt frisk spinat, en unse av revet ost og et dryss av hvitløk salt. Legg til to linker av kalkun pølse, brunet, skiver og dampet med skivet eple og noen søte løk. Hver av disse ideene banker ut en full servering eller to av frukt og /eller grønnsaker første om morgenen, få din ernæringsmessige behov av en god start.

Lunsj

Black bønnesuppe er sunn, enkel og velsmakende . Fres løk og sopp i litt umettet fett margarin til løken er møre, deretter legge en skvett Zinfandel vin og litt hakket frisk spinat og småkoke i ca et minutt. Skyll gunk ut av en boks med svarte bønner og legge til sopp mix, sammen med 1 ss. av medium salsa for å legge en liten bit. Legg u00BC kopp vann og la det småkoke i 5 minutter for en rask og enkel lunsj.

Hvis du bare dø for en burger og pommes frites, prøve å gjøre kalkun burgere, men sørg for at du lese etiketten. Noen prefabrikkerte kalkun hamburgere er laget med mørkt kjøtt og har nesten samme fett som lav fett kjøtt. Kjøp den løse kalkunbryst og legge litt olivenolje for å gjøre det fint og saftig. En lav carb, fullkorn bun og en Dagwood stabel med tomater, Romaine salat og løk gjør det sunt og tilfredsstillende. Skjær en liten potet i båter, pensle med olivenolje, dryss med parmesan og hvitløk salt, og stek i ovnen ved 450 grader Fahrenheit i ca 35 minutter å lage en sunnere versjon av pommes frites.

Middag

Middag , og virkelig hvert måltid, er om substitusjon. Fem frukt og grønnsaker per dag virke som en vanskelig beløp å oppnå i et samfunn som dyrker junk food. Å kutte fett og legge fiber --- og få i de alle viktige grønnsaker --- satt grønnsaker i alt. For eksempel, når du er klar til å blande opp en kjøttpudding, eller lage hamburgere eller kjøttkaker, laste food prosessor opp med en rekke grønnsaker og kutt dem veldig fint. Zucchini, squash, spinat, selleri, løk, grønn pepper, sopp og pastinakk er alle gode valg. Legg til ca 30 prosent vegetabilsk blanding til kjøtt, og du vil ikke smake forskjellen. Frys ekstra vegetabilske mix for fremtidig bruk --- og legge det til spaghetti saus, chili, supper og til og med olje og eddik salatdressinger.

For potetmos, prøv å erstatte most blomkål. Konsistensen er annerledes, men det er fortsatt tilfredsstillende og lignende. Hvis det ikke fungerer for deg, prøv en halv og en halv blandingen å gi tekstur på poteter med bare halvparten av stivelse og høy-effekt karbohydrater.

Snacks og Desserter

Siden du ikke er bare lov, men også oppfordret til å spise frukt, dra full nytte med en fersken skomaker toppet med havregryn og mutter crunch eller en halv kopp blandet bær toppet med sukkerfri, fettfri yoghurt og et dryss av granola. Nøtter og frukt har gode ernæringsmessige betydning og holde blodsukkeret fin og nivå. Hvis du er i humør for kake, hva med en squash-nut muffins laget med linfrøolje, sukker erstatning, og hele korn eller havre mel? Topp med en porsjon kremost glasur laget med sukker erstatning.

diabetiker dietter trenger ikke å være kjedelig, tørt eller restriktive. Nøkkelen er å gjøre sunn erstatninger for maten du burde aldri ha spist. Innen få dager, vil du føle deg mer energisk og mindre oppblåst. Men den beste fordelen til matlaging sunn, enkel diabetiske måltider er kunnskapen om at du er fôring deg selv og din familie bedre.


Previous:nothing Next:bruk av papaya ekstrakt

Relaterte artikler


 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • vekttap effekter av kanel
 • mat som kurere halsbrann
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • kosthold for skrumplever
 • type 2 diabetes diett plan
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com