ernæring for diabetikere

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-25
Ernæring er grunnlaget for håndtering av diabetes. Hva du spiser, når du spiser og hvor mye du spiser er viktige faktorer mot å leve et sunt liv som en diabetiker. Opprette en ernæring plan eller et måltid plan kan gjøre ting enklere. Og lære dine ernæringsmessige behov vil være avgjørende for å håndtere din diabetes med suksess

trenger Du:
Fold opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser
. cash.

hva du kan spise

Administrere diabetes ikke krever en streng diett. Det krever bevisste valg om ernæring. Med denne kunnskapen kan du lage et måltid plan som oppfyller dine ernæring behov og passer din smak knopper. Planlegging av måltidene på riktig måte vil bidra til å forbedre blodsukkernivået, blodtrykk, kolesterol og med forbedre din vekt. Måltidet Planen skal omfatte tre små måltider og snacks. Du bør velge sunne grønnsaker, frukt, hele korn, fisk, fjærkre, magert kjøtt, bønner og ikke-fete meieriprodukter. Når du velger disse matvarene velge mat rik på vitaminer, mineraler og fiber.

Det er viktig å snakke med legen din eller ernæringsfysiolog når du oppretter din måltider. Planen din må jobbe med eventuelle medisiner du tar og din treningsplan. Den mest strenge faktor om håndtering av diabetes vil være den faste tider du må spise for å holde blodsukkeret i å falle eller skyter.

Favoritt Foods

Du kan fortsatt spise mange av dine favoritt mat. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut noen av ingrediensene og endre hvordan du tilbereder mat. For eksempel, er en del av måltidet planlegger å spise ikke-melkeprodukter, så bruk lav-fett meieri eller fettfri meieri. Når det gjelder kjøtt, fjørfe og fisk, i stedet for steking de matvarer enten bake eller grill dem. Og for søt tann, spise den med måltidet, ikke på en tom mage. Reduser mengden karbohydrater i måltidet for å inkludere den sukkerholdige maten du vil spise.

Karbohydrat Nivåer

Karbohydrater nedgang og økning i blod sukker nivåer. Men karbohydrater gir også kroppen med den energien den trenger for å fungere skikkelig. Så, er det viktig at de med diabetes telle karbohydrater for å være sikker på at de ikke opplever en farlig dråpe eller topp i deres blod sukker nivåer.

Karbohydrater er delt inn i lav glykemisk og høy glykemisk sukker. De med diabetes bør spise lav-glykemisk karbohydrater mat som hele frukter, havre, kli, brun ris, bygg, couscous, bønner og grove kornvarer korn. Også balansere karbohydrater du spiser med mengden av proteinene du spiser. Hvis du redusere mengden av bearbeidet mat du spiser og øke protein, kan du forbedre din "gode" kolesterol og triglyserider blod. I stedet for å få din protein fra rødt kjøtt, prøve soya-baserte matvarer, som for eksempel soyabønner, tofu, soya-basert havregryn, chili, melk og andre soya-baserte matvarer. Spis mellom to og fire porsjoner med soya hver uke. Som for karbohydrater, anbefaler American Diabetes Association du spise 45 til 60 g karbohydrater til hvert måltid. Beløpet spist med hvert måltid vil avhenge av hvordan du administrerer din diabetes i løpet av dagen.


Previous:nothing Next:acai berry piller kontra juice

Relaterte artikler


 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • kilder av LDL kolesterol
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • å spise sunt for hjertet
 • rå mat diett mat
 • enkel diabetiker matlaging
 • vekttap effekter av kanel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com