ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-30
Flere og flere personer lider av høyt blodtrykk, høyt blodtrykk og andre hjerte relaterte problemer på grunn av en diett fylt med natrium. The DASH kosthold, også kjent som Dietary Approaches to Stop Hypertension, skaper en enkel guide å følge for å senke blodtrykket og redusere symptomer på hypertensjon. Utviklet av National Institutes of Health sammen med National Heart, Lung and Blood Institute, natrium reduksjon kosthold kan hjelpe til å senke blodtrykket til sunnere nivå

trenger Du:
datamaskin med internettilgang.
næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Ideal blodtrykket

I de fleste individer en blodtrykksmåleren av 120/80 anses å være optimal lesing. Systolisk målinger er en indikasjon på blodtrykket mens hjertet kontrakter, og bør ideelt sett ikke høyere enn 120 mm Hg, eller millimeter kvikksølv. Diastolisk målinger refererer til den tiden at hjertet er på en avslapning periode. Disse nivåene bør ideelt sett være rundt 80 mm Hg for optimal blodtrykk.

Blodtrykket nivåer har mye å gjøre med natrium inntak, samt å være overvektig. Å miste 10-15 kg. har en signifikant effekt av farlige nivåer av høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt blodsukker nivåer. En av de viktigste ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk er å opprettholde et sunt kosthold og daglig mosjon for å slippe uønsket pounds for generell helse og hjerte fordeler. Cardio trening er svært gunstig for hjertet, samt å senke høyt blodtrykk og høyt blodtrykk.

Redusere Sodium inntak

De fleste er ikke klar over hvor mye natrium de satt i deres kosthold, mange snitt rundt 5000 mg per dag når den ideelle mengden er 2000 mg eller mindre. Økt natrium kan føre til høyt blodtrykk, vann vektøkning, hevelse, kortpustethet og legge belastningen på hjertet.

Fast food, frossen mat og pakket mat alle inneholder store mengder salt, og mange mennesker bor på disse typer matvarer på daglig basis. Avstå fra å legge salt til de fleste matvarer, siden de allerede har for mye natrium.

Shopping for Lavere blodtrykk

Spis mer ferske matvarer og hjemmelaget mat for å redusere natrium nivåer. Restauranter og pakket matvarene inneholder ekstreme nivåer av natrium, og eventuelle kosthold som inneholder disse matvarene er bundet til å øke blodtrykket. Noen ideelle ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk inkluderer:

Sjekk etiketten for alle pakket mat å holde styr på daglig inntak av natrium. Hold natrium til 2000 mg eller mindre hver dag for å redusere høyt blodtrykk og andre lidelser, som for eksempel høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

Reduser mengden av frosne matvarer forbrukes, siden de er svært høy i natrium. Sjekk emballasje for ord, for eksempel "Low Salt" eller "Low Sodium," og holde seg til produkter som inneholder 500 mg natrium eller mindre.

Bruk salt-free krydder på grønnsaker eller proteiner, slik som Mrs. Dash, eller annen lav natrium alternativer. Hvis du velger å bruke et krydder pakke som kommer med et fat, eller foretrekker du å bruke en vanlig mat krydder, bruker mindre enn vanlig til å kutte ned på natrium nivåer for hver rett.

Innlemme mat som inneholder sunne vitaminer og mineraler som ferske grønnsaker og frukt for å motvirke de negative effektene av salt til kroppen. Kalium, kalsium og magnesium finnes i frisk matvarer bidrar til å senke blodtrykket.


Previous:nothing Next:kosthold for prostata kreft behandling

Relaterte artikler


 • kroppsfett redusering
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan sonen kosthold
 • fiber ernæring kosthold
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • LDL-senkende kosthold
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com