gjør linfrøolje reduserer kolesterol?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-29
Linfrøolje er avledet fra flaxseeds, naturens rikeste kilde til omega-3 fettsyrer. Den sunneste måten å ingest lin er å slipe frøene i en kaffekvern og strø på mat, eller legge sin olje til frukt shakes eller salat dressinger. Linfrøolje senker kolesterol og blod triglyserider fordi i tillegg til omega-3 det inneholder også omega-6 og omega-9 essensielle fettsyrer, B-vitaminer, kalium, lecitin, magnesium, fiber, protein og sink. Ta med linfrøolje i ditt daglige kosthold, og du bør være i stand til å senke kolesterolet løpet av én til to uker.

Hvordan Linfrøolje Reduser Kolesterol?

Linfrøolje bidrar til å redusere kolesterolet takket være sin fiber, alfa-linolensyre (ALA) og omega-3 fatty acid innhold. Omega-3 fettsyrer finnes i mat som laks og lin, og også bidra til å holde blodplater kleber seg sammen, reduserer sannsynligheten for et hjerteinfarkt.

Linfrøolje, spesielt, har en høyere konsentrasjon av ALA enn frøene alene. På grunn av den anti-inflammatoriske egenskaper ALA, kan forbruker linfrøolje hjelp i å redusere kolesterolnivået.

Hvordan Eat Linfrøolje

I stedet for bare Downing en spiseskje med linfrø olje, legg det til andre matvarer for en tastier alternativet. Linfrøolje kan kombineres med nesten alle væsker inkludert pasta sauser og yoghurt, eller legge den til en whey protein milkshake. Unngå mat med det fordi høy temperatur kan føre oljen til å harskne.

Vær sikker på at du kjøper høy kvalitet linfrøolje fordi den har kort holdbarhet og kan lett gå ille. Den beste måten å opprettholde oljens friskhet er å holde det nedkjølt og vekk fra lys. Dessuten vil det ta tid for kroppen å absorbere den fulle effekten av linfrø olje, slik at minst seks dager før sporing kolesterol endringer.

Hvor mye Linfrøolje å spise

Voksne bør spise mellom ett og to spiseskjeer av linfrø olje om dagen. Linfrøolje kan trygt spises av folk med gluten og hvete allergi også. Før du legger linfrø olje til hver rett, vet at det å spise for mye linfrø olje kan ha ubehagelige bivirkninger. Dette inkluderer løs avføring og diaré. Kontakt lege hvis du har en blødning lidelse, er gravid eller ammer før du starter en linfrøolje regime.


Previous:nothing Next:urte rensing kosthold

Relaterte artikler


 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • fransk frites næringsverdi
 • 1200-1500 kaloriinntak
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com