høye protein dietter og vektøkning

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-10
Få sunn vekt og muskler er svært vanskelig uten å følge en skikkelig diett som består av store mengder protein. Et protein diett er ikke bare en oppskrift for vektøkning. Ved å lære hva protein gjør med kroppen din og hvor mye av det å konsumere, kan du vekt i form av muskel

Protein Grunnleggende <.

Protein er i hver celle, organ og vev i kroppen vår. Disse proteinene stadig blir brutt ned og syklet gjennom systemet. Proteinene som forbrukes i løpet av dagen blir fordøyd i aminosyrer som ender opp med å erstatte den brytes ned proteinene i kroppen.

Fordeler med Protein

Protein er den viktigste næringsstoffet benyttes når du prøver å reparere og gjenoppbygge musklene. I løpet av en vanlig treningsøkt, bryter du ned muskler protein, noe som betyr at kroppen deretter søker etter en kilde for å gjenoppbygge disse områdene. Uten riktig mengde protein, vil du ha problemer med å bygge muskler. Etter gjennomføring av en trening, bør du spise protein innen 90 minutter.

Hvor mye protein for å konsumere

Den gjennomsnittlige person bruker ca 1 /2 gram per kilo kroppsvekt hver dag. Men, med en vekt-trening diett, bør du forbruker 1 gram per kilo kroppsvekt. Hvis du veier 175 pounds, må du forbruke 175 gram protein i en gitt dag. Hvis du sliter med å få vekt, evaluere gjeldende protein inntaket. Du har sannsynligvis må legge til flere daglige lean protein til kosten din.

Mat å spise

Det kan være vanskelig å spise denne mengden protein daglig. Protein kosttilskudd kan hjelpe. I de fleste protein shakes eller protein barer, vil du forbruke 30 gram per porsjon. Andre høyt protein mat er kylling, magert kjøtt, fisk, egg, nøtter, frø og melk. Kosttilskudd er nyttig fordi det er vanskelig å få nok måltider i løpet av en dag bestående av høy-protein mat. Den øverste vektøkning proteiner er de som kommer fra et dyr kilde som biff. Denne typen protein bringer med seg alle de essensielle aminosyrene. Men disse matvarene også kan være høy i fett, så bruk en rekke ulike proteinkilder.

Spise Planlegg

Start alltid med frokost. Dette kan være biff og egg eller egg og frukt. Til lunsj, spise fisk, kylling eller biff. Bruk magert kjøttpålegg til å minimere fettinntak. Til middag, følger det samme mønsteret som spiser lunsj. Sammen med lunsj og middag, spiser grønnsaker til hvert måltid. For å sikre at du spiser nok proteiner, spiser mellom-måltid snacks-en i midten av morgenen og en midt på ettermiddagen. Forbruke en protein shake eller bar for disse snacks eller peanøttsmør, nøtter eller ekstra kylling og grønnsaker.


Previous:Fordelene med å spise epler Next:hvordan å unngå oppblåst mage

Relaterte artikler


 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • cellulite kur av trening
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com