hva er formelen for beregning av vekttap?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-20
Mens det nøyaktige antallet kalorier anbefalt å spise for å gå ned i vekt er forskjellig for hver person, er ligningen av kalorier til fett den samme for alle. Det er mange faktorer som kan påvirke vekttap, herunder valg av mat, aktivitetsnivå, kjønn og alder. Hver av disse faktorene kan hjelpe eller hindre enkeltpersoner annerledes, men standard beregningen endres ikke

Kalorier=Fat

One. halvkilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Du må opprette en 3500 kalori underskudd ved å spise mindre eller brenner mer, men vanligvis en kombinasjon av de to. For eksempel, la oss anta at du i dag forbruker 2300 kalorier om dagen. Å miste £ 1 i løpet av en uke, ville du trenger å forbruke 1800 kalorier, en 500 kalori underskudd, hver dag i en uke. Hvis du legger treningen inn i ligningen, er du sannsynligvis til å tape mer.

Hvor Start

Det er vanskelig å fastslå hvor mange kalorier å konsumere for å gå ned i vekt uten først å vite hvor mange kalorier du spiser i dag hver dag. En god metode for å se hvor du er og hvor du ønsker å være, er å holde en food journal, enten på papir eller på nettet. Å holde styr på maten du spiser og legge opp kaloriene kan være et øye åpning opplevelse.

Sikker Vekttap

Standarden antall pounds trygt tape innen en uke er en eller to. Hvis du oppretter en 500 kalori underskudd hver dag, enten ved å spise mindre eller trene mer, bør du mister £ 1 i slutten av uken. Hvis du oppretter en 1000 kalori underskudd, ved å både spise mindre og trene mer, bør du miste to pounds innen utgangen av uken. Et underskudd på mer enn 1000 kalorier om dagen er generelt anses som usikre.

Alternative formler

Noen mennesker tror at nøkkelen til vekttap er å banne av karbohydrater eller kutte sukker fra kostholdet ditt. Selv om det er best å begrense disse matvarene, er det kalori ligningen den mest pålitelige formelen for beregning av vekttap. Selvfølgelig, hvis du ser nøye på matvarer som inneholder mye sukker eller komplekse karbohydrater, vil du legge merke til disse matvarene er også høy i kalorier.

Spise riktig mat

Det er viktig å spise nok av retten matvarer. Det er lett å bli offer for ideen om at en større kalori underskudd vil skape bedre vekttap resultater, men det er viktig å spise nok kalorier til å holde deg kroppen fungerer som den skal. Hvis du spiser for få kalorier, vil kroppen din ønsker å holde på hver eneste kalori det kan.


Previous:nothing Next:lap band kosthold ideer

Relaterte artikler


 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • type 2 diabetes diett plan
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com