hva er rutin godt for?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-31
Rutin er et sammensatt molekyl som finnes i mange grønnsaker, frukt og frukt rinds, som sitrusfrukter, asparges, tobakk, bokhvete og bær. Den brukes til behandling av ulike tilstander og er også referert til ved mange andre navn. Disse navnene omfatter: sophorin, rutoside og oxerutin, blant andre. Venoruton er det mest vanlig å finne merkevarer rutin supplement

Bruker

Rutin brukes til å behandle Ménières sykdom, hemorroider, dårlig sirkulasjon og hud blåmerker og redusere synligheten av åreknuter. Rutin brukes også for behandling av hypertensjon, aterosklerose og slitasjegikt. Noen studier fremme det for behandling av schizofreni. Rutin kan bidra til å forhindre slag og andre helseproblemer.

Dosering

Rutin finnes i mange andre kosttilskudd. Den finnes i mange planter som en gul krystallinsk flavonol glycoside. Rutin kosttilskudd kan finnes i kapsel eller pilleform, sprøytes inn i kroppen som en væske av en sykepleier eller lege, eller som pulver blandet i drinker, selv om det ofte har en bitter smak. Dosering avhenger av årsaken til å ta rutin. Barn under 18 år bør ikke ta rutin kosttilskudd mindre regissert av en lege, ifølge studier rapportert av Wrongdiagnosis. com.

Side Effects

Til tross for forskjellig bruk og behandlinger som Rutin er bra for, er det viktig å være oppmerksom på bivirkninger forbundet med rutin kosttilskudd. De kan inneholde et høyt antall hvite blodlegemer, utslett, hårtap, brekninger, forstoppelse, diaré, magesmerter, tørr munn, søvnproblemer, hodepine, svimmelhet, tretthet, muskelstivhet, hevelse og influensaliknende symptomer. Slike bivirkninger fortsette for to eller flere uker bør rapporteres til helsevesenet leverandøren. Disse bivirkningene ble bestemt av studier rapporteres av Nutritional-kosttilskudd-helse-guide. com.

Advarsler

Pasienter med allergi overfor noen av matvarer som rutin er funnet i rådes til ikke å ta rutin tilskudd.

Hensyn

en lege før du tar rutin kosttilskudd. Legen kan vurdere om det er trygt for deg å ta rutin i lys av eventuelle allergier eller nåværende medisiner.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå på en lav natrium diett

Relaterte artikler


 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • kilder av LDL kolesterol
 • enkel diabetiker matlaging
 • vekttap diett
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • type 2 diabetes diett plan
 • hvorfor trenger vi sukker i blodet vårt?
 • rå mat diett mat
 • oppskrifter til lavere cholestrol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com