hvor å kjøpe acai berry

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-23
Den acai Berry har fått mer og mer populært som helse-mat på grunn av store kjendis Anbefalinger av personligheter som Oprah Winfrey og Rachael Ray. Acai produkter er ikke vanskelig å komme med, og innføre frukt i kostholdet ditt kan være svært gunstig

Hva er en Acai Berry?

Den acai Berry er en frukt finnes på acai palmetre, som vokser i brasiliansk Amazonas, og ble introdusert til USA på slutten av 1990-tallet. Det er en drue-størrelse, mørk lilla frukt som har en smak som minner om bær og sjokolade. Denne svært næringsrik frukt var opprinnelig brukt til å behandle en rekke plager og har vært en del av de innfødte diett av regionale lokalbefolkningen i hundrevis av år.

Acai bær kan kjøpes som helse kosttilskudd, snacks, drikkevarer, og pulp til matlaging.

Hvor kan jeg kjøpe Acai kosttilskudd?

Den acai Berry er sagt å gi ernæringsmessige fordeler på en rekke måter, blant annet øke energi og utholdenhet, bedre sirkulasjon og hjertesykdommer, avgiftning, reduksjon av kolesterol, og økt libido. Det er også godt kjent for sin evne til å hjelpe til med vekttap,

Den acai bær kan finnes i form av helse kosttilskudd, slik som piller, drikke og drikke pulver, og ekstrakter. GNC og The Vitamin Shoppe er eksempler på anerkjente helse supplement forhandlere. Begge selskapene har en nettside og fysisk butikk steder hvor du kan kjøpe ting som piller, tabletter, chewables, og drikkevarer.

Hvor kan jeg kjøpe drikkevarer Laget Med Acai bær?

Du kan finne drikker laget med acai bær både online og lokalt. Blant de mange forhandlere som tilbyr acai Berry drinker, Sambazon og Mona Vie er to kjente navn.

Sambazon hjemmeside tilbyr juice, smoothies og smoothie oppdateringspakker og energidrikker laget av acai bær. I tillegg til drikkevarer, de også selger acai berry sorbet og helse kosttilskudd.

Mona Vie er en populær maker og online forhandler av ernæringsmessige drikkevarer som inneholder acai bær. Vær oppmerksom på at deres safter faktisk juice blander, de kombinere acai berry med flere andre fruktjuicer i et forsøk på å utnytte de helsemessige egenskapene den andre frukter har å tilby.

Du kan også finne acai berry drikkevarer lokalt. Den nedkjølte juice delen av ditt lokale supermarked --- som Whole Foods Market --- bærer ting som te og juice blander laget med acai bær.

Hvor kan jeg kjøpe Faktisk Acai bær?

Dessverre, acai bær er svært forgjengelig og kan ødelegge innen 24 timer etter høsting. Acai bær massen er mye lettere å komme med, og du vil ha mer flaks kjøpe pulp online.

Websider som DiamondOrganics. com og AcaiRoots. com selger frosne massen som du kan bruke for hjemmelaget mat. Amazon. com tilbyr også acai papirmasse gjennom individuelle selgere i Marketplace. Hvis vurderer et kjøp fra Amazon. com Marketplace, må du huske å sjekke ut anmeldelser for hver selger før du bestiller.

Råd for Innkjøp Online

Som acai berry produkter er lett tilgjengelig på nettet, er det en god id¨¦ å kjøp fra anerkjente eller sterkt vurdert kilder. En nyttig butikk-forskning bistand er BizRate. com. Her kan du søke etter produkter og søkeresultatene vil gi produktet oppføringer, priser, og butikker der du kan foreta innkjøp. Ofte er butikkene vurdert av forbrukere, som vil hjelpe deg å avgjøre hvilken butikk å kjøpe fra.

Dette rådet kommer fra antall svindel forkledd som reklame tilby forbrukerne gratis prøveversjoner av acai Berry kosttilskudd. "The konsumerende," et online magasin dedikert til å gi informasjon om forbrukerspørsmål, rapporterer at mange selskaper som tilbyr gratis prøveversjoner av acai Berry produkter registrere kunden deg på et abonnement uten deres kjennskap. Hvis kunden ikke avbryte abonnementet etter at gratisperioden er mottatt, vil han eller hun bli sendt en annen forsendelse av produktet og betale for den.


Previous:nothing Next:fiber ernæring kosthold

Relaterte artikler


 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • muskel bygging kosthold tips
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • å spise for et sunt hjerte
 • vekttap effekter av kanel
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com