hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-27
Hva ville en hot dog være uten sennep? Gul sennep er en av de sunnere aspekter ved at fett, snack bar hot dog scarfed ned under en altfor kort fredag ettermiddag lunsjpausen. Selv sennep tar vanligvis en baksetet til ketchup når det gjelder popularitet, har det noen interessante helsemessige egenskaper som er verdt en nærmere titt. Hva er de helsemessige fordelene med sennep
en.
Hva er Mustard?
The tangy gule lime folk flest kaller sennep er avledet fra frøene av sennep anlegget, som det er flere typer. Når frøene er bakken, de er blandet med eddik, sammen med andre smakstilsetninger til å lage noen av de mange varianter av sennep funnet på matbutikk hyller og i gourmet mat butikker. Mustards kan variere i smaken fra varme og frisk til søt og mild avhengig av type frø og ingrediensene lagt under forberedelsene.
To.
Det er den beste condiment for Weight Watchers

Sennep er overraskende lavt i kalorier. En teskje av gul sennep har bare tre kalorier og ikke fett. Det har den fordelen fremfor ketchup som de fleste sortene har ikke tilsatt sukker mens ketchup kan være ganske høy i sukker og karbohydrater. Sennep er condiment av valget for alle som prøver å se på vekten. Sitt fulle smaken kan gjøre selv den enkleste oppskriften eller mat mer akseptabel.
Tre.
Den har anti-inflammatorisk egenskaper
Mest gul sennep samt mange andre varianter har tumeric lagt for smak og farge. Tumeric er en kilde for curcumin, en forbindelse som har sterke anti-inflammatorisk egenskaper. Faktisk er curcumin blir studert for sin rolle i å redusere risikoen for kreft, spesielt brystkreft, tykktarm, og prostata.
Fordi curcumin har så sterke anti-inflammatorisk og antioksidant egenskaper, kan det redusere felles smerter og betennelse forbundet med revmatoid artritt
. Noen studier viser også det bidrar til å forebygge Alzheimers sykdom. Curcumin er en opp og kommende krydder i den vitenskapelige verden og det er en komponent som finnes i mange mustards.
Fire.
Andre Anti-Cancer Fordeler
Sennepsfrø er et medlem av Brassica familien av grønnsaker, en gruppe som inneholder høyt verdsatt grønnsaker som brokkoli og kål. Disse grønnsakene er kjent for sin høye mengder glukosinolater, forbindelser som antas å ha sterke anti-kreft egenskaper. Brokkoli kan være en polariserende grønnsak, men de fleste kan fremdeles nyte de helsemessige fordelene av glukosinolater gjennom en sunn porsjon sennep.
Fem.
Hvordan få helsemessige fordeler av Mustard?

Utforsk de mange sennep varianter tilgjengelig på din lokale matbutikk så vel som online. Plukk opp et par flasker og bruke det i stedet for ketchup og majones. Det er en av de mest allsidige condiments rundt.


Previous:nothing Next:lav-sukker dietter barna vil like

Relaterte artikler


 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • lap band kosthold ideer
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • vekttap diett
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • den beste måten å miste lår vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com