hvordan å handle og lagre på Bondens marked

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-30
La oss innse det, er penger stramt. Hvis du elsker fersk frukt og grønnsaker, som jeg gjør, kan du finne supermarked prisene for høyt for noe, men det grunnleggende. Vi fant oss selv i den situasjonen. Så oppdaget vi Bondens marked! Ved shopping ukentlig i lokale bøndene markedet fant vi ikke bare er frukt og grønnsaker vi kjøper friskere og penere enn i butikkene, er vi sparer så mye som 50% på noen av dem! Noen ganger kan vi spare enda mer! Vi bringer hjem en uke med frukt og grønnsaker hver tur --- selv om vi ikke er vegetarianere, vi spiser lite kjøtt, så det er ganske mye produserer. Likevel, vi sjelden bruker mer enn $ 20, og aldri har vi brukt over $ 25.
Her er noen av de tingene vi har oppdaget:

Du trenger:.
Fold opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser
cash.


en.
Hvis du kan, investere i en rimelig fold-up carrier på hjul. Vi fant oss på salg på et kontor forsyning butikken. Det er hendig, lett å administrere, og vi kan frakte mer produsere (inkludert de to vannmeloner vi kjøper hver uke når de er i sesong!) Hvis du ikke finner eller har råd til en operatør, i det minste ta et par "grønne" poser. De er tøffere enn plastposer og er lettere å bære.
To.
Gjør din forskning. Gå på nettet og finne ut hva frukt og grønnsaker er i sesongen, spesielt i din del av landet. Disse vil generelt være billigere. Lag en liste før du går, men være åpen for overraskelser. Vi har laget noen herlige funn, ting vi aldri hadde prøvd --- noen vi hadde aldri sett eller hørt om! Som legger moro i miksen.
Tre.
Vær sikker på at du har penger. Det er nyttig hvis minst en del av kontanter er i seg. I alle markedene jeg har vært til forhandlerne lade selv beløp, normalt en eller to dollar per stk.
Fire.
Å finne de ferskeste og beste råvarene, går til markedet når det åpnes først. Enkelte priser kan gå ned ved enden av markedet dagen som leverandører prøve å bli kvitt produsere (rundt her som regel middag-ish) --- men det vil bli tatt over, og du vil sannsynligvis ikke finne så mye variasjon.
fem.
Walk lengden på markedet før du kjøper noe, sjekker på hva som produserer er tilgjengelig så vel som ferskhet og pris. Selv om det er mye av leverandøren konkurransen, vil det være en rekke priser og noen ganger kvalitet.
6.
Hvis du finner en leverandør du liker, prøv å kjøpe minst en del av din produsere fra dem hver gang du går til markedet. Som de blir kjent med deg noen leverandører vil styre deg mot de beste av råvarer deres. Mer enn en gang vår favoritt leverandør har endret noen av de produserer vi var innkjøp --- for eksempel, kan hun erstatte en tomat ut av våre utvalgte boksen med den hun mener er friskere.
7.
På en varm solrik dag, eller om det er senere på dagen, kjøper kun fra leverandører som har tabeller er i skyggen. Jeg er fortalt av en ex-leverandøren som gir det sitter i solen er bokstavelig talt kokt og vil være av dårligere kvalitet.
8.
Gå hjem, sette føttene opp, tenke de pengene du har lagret, og beundre den vakre frukt og grønnsaker du har tatt fra dagen på markedet!

Tips og advarsler


 • Husk å ta kontant
 • Gå tidlig
 • Enjoy!
 • Pass på å vaske alle produserer umiddelbart før bruk.


 • Previous:nothing Next:gjør linfrøolje reduserer kolesterol?

  Relaterte artikler


 • fransk frites næringsverdi
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • diett planer for multippel sklerose
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • hvor å kjøpe acai berry
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com