kosthold for en flat mage

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-27
Å få en flat mage krever et sunt kosthold og trening plan. Hvis du holder deg til planen din, vil kroppen reagere positivt

Du trenger:. .
Brett opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser
cash.

Porsjons

Ikke prøv en kjepphest diett plan som fungerer bare på kort sikt. Når du riktig del matinntaket på regelmessig basis, vil du inntar færre kalorier. Magen din er på størrelse med knyttneven din, og forbruker mer mat enn det i én setting gjør at magen til å strekke. Den fullstendige følelsen av at registre i hjernen oppstår når magen begynner strekker seg etter matforbruk. For over-eaters magen kan strekke fire eller fem ganger større enn sin opprinnelige knyttneve-størrelse. En sunn servering for en del av kjøtt er på størrelse med håndflaten din, og en porsjon pasta skal ikke være større enn knyttneven din.

Måltid planen

For å øke stoffskiftet, begynne å spise fem eller seks små måltider per dag i motsetning til tre store måltider. Start alltid med frokost da dette gir kroppen din med en sunn metabolisme løft å starte dagen. Spis en matbit om to-tre timer senere etterfulgt av lunsj et par timer etter det. Spis et annet snack to timer etter lunsj, etterfulgt av middag. Avslutt dagen med din endelige snack et par timer etter middag

Cardio trening

En cardio trening er nødvendig fordi det brenner store mengder kalorier. En god cardio program består av å øke pulsen i tretti minutter sammenhengende to eller tre dager per uke på ikke-påfølgende dager. Du kan gå, løpe, jobb, sykle, vandre eller utføre en aktivitet som du kan nyte for denne tidsperioden.

Abdominal Focus

En abdominal fokus er nødvendig fordi det virker nøyaktig det området du ønsker å tone. Øvelser for abs fungerer i muskelen gruppen ligger rett i magen området. Velg et program som fungerer hver aspekt av Mage. Med fokus på en øvelse, vil ikke bli produktiv. Når du utformer program, må du huske å utføre bevegelsene riktig og sakte. Dette er hva som fungerer magemuskler mest effektivt. Gjør din abs programmet to eller tre dager i uken-på motsatte dager fra du cardio program.

Patience

Nøkkelen til en flat mage og vedlikeholde det er tålmodighet. Det er ikke en overnatting eller rask-fix-løsning. Med et godt kosthold og mosjon diett vil du se resultater. Være konsekvent med din tilnærming. Tweaking og endrede spisevaner fordi du ikke ser en rask resultat vil ikke hjelpe. Tillat kroppen den tiden den trenger for å venne seg til den nye rutinen, og det vil begynne å fungere for deg.


Previous:nothing Next:næringsstoffene i grønnsaker og frukt

Relaterte artikler


 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • den beste måten å miste lår vekt
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • nyttige vekttap ideer
 • rå mat diett mat
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • type 2 diabetes diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com