kosthold retningslinjer for hypoglykemi

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-20
Hypoglykemi refererer til lavt blodsukker (sukker). Det er ikke en tilstand i seg selv, men snarere et symptom relatert til en av flere medisinske tilstander eller en bivirkning av legemidler. Hypoglykemi kan behandles ved å behandle tilstanden som forårsaker den, ved å endre medikamenter eller ved å endre kostholdet. Det er tre grunnleggende retningslinjer å følge når du behandler lavt blodsukker med endring i kostholdet. Men disse er bare generelle retningslinjer som må være personlig basert på kjemiske makeup og hva din lege eller kostholdsekspert foreskrive for deg.

Måltid Frekvens

Etter hvert gjør et skifte fra å spise noen få, store måltider hver dag til å spise mindre, mer hyppige måltider og snacks. . Dette vil bidra til å forhindre hypoglykemi symptomer ved å holde en jevn strøm av kalorier i kroppen. Disse kalorier blir stadig brytes ned til sukker, noe som vil hindre plutselige fall i blodsukkernivået som oppstår når måltider blir for langt fra hverandre. Prøv å spise en matbit etter frokost, lunsj og middag. For å unngå å ta i for mange kalorier, må du kontrollere hvert måltid er mindre enn vanlig. For å gjøre dette, slutte å spise når du er fornøyd, men før du føler deg full. Å drikke vann med måltider vil hjelpe deg til å slutte å spise før du er full av mat.

Foods til Inkluder

Hvert måltid eller mellommåltid bør være en kombinasjon av høy og lav glykemisk indeks (GI) matvarer. Høy glykemisk indeks mat brytes ned og omdannes til sukker raskt. Lav glykemisk indeks mat tar lengre tid å bli konvertert til blodsukker. Karbohydrater vil bryte ned til sukker raskt. Proteiner og fett tar lengre tid å bli omdannet til sukker. Når du først spiser et måltid, vil høy GI matvarer raskt konvertere til glukose og heve blodsukkernivået, lindre eller forebygge hypoglykemi symptomer. Den lave GI matvarer vil begynne å heve blodsukkernivået senere, etter at sukker fra karbohydrater har flatet ut eller falt. En fornuftig snack for hypoglycemic kosthold er fettfattig peanøttsmør på hele hvete toast. Hele hvete toast vil konvertere til sukker raskt. Proteinet i peanøttsmør vil øke blodsukkeret saktere.

Foods Unngå

Selv om en hypoglykemi kosthold bør inneholde karbohydrater, er det viktig å merke seg at ikke alle karbohydrater har samme GI. Enkle sukker er karbohydrater som raskt konvertere til glukose, mens komplekse karbohydrater konvertere saktere. Hvitt mel, hvitt brød og hvit ris vil konvertere til glukose raskere enn deres hel hvete eller fullkorn kolleger. Enkle korn er raffinerte, som betyr den ytre delen av kornet har blitt strippet bort under prosessering. Denne behandlingen gjør dem brytes ned raskere i kroppen. Andre raffinert sukker kilder til å erstatte med komplekse karbohydrater i en hypoglykemi kosthold inkluderer brus, godteri og sukker-i stedet, bruker vann, diett brus, sukkerfrie drops og kunstige søtstoffer.


Previous:nothing Next:kosthold for å øke HDL-nivåer

Relaterte artikler


 • å spise for et sunt hjerte
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • å spise sunt for hjertet
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com