kosttilskudd for å støtte vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-21
Per definisjon er et supplement en ingrediens lagt der det er en mangel. Når det gjelder slanking suksess, er det ofte en ernæringsmessig mangel heller enn overflod som hindrer vekttap. Når lagt til et balansert kosthold og en konsekvent mosjon tidsplan, en daglig diett av næringsrikt kosttilskudd kan hjelpe deg å nå dine vekttap mål

Koenzym Q10

Coenzyme Q10 er en sterk antioksidant som, når supplert til ditt daglige kosthold, kan drive metabolske fungere mer effektivt. Kroppen din gjør naturlig dette enzymet, men med dårlig kosthold eller gjennom aldringsprosessen, kroppens evne til å opprettholde effektiv nivåer reduseres. Koenzym Q10 kan være et spesielt effektivt hjelpemiddel til vekttap hvis du er over 30 år-en alder hvor de fleste fitness eksperter enige bentetthet og muskelmasse begynner å minke årlig og fettceller i kroppen øker. Koenzym Q10 bidrar til å redusere frekvensen av denne naturlige forringelse som kan føre til middelaldrende vektøkning. Den anbefalte daglige dose er 100 til 200mg avhengig av dine behov.

Bee Pollen

Bee pollen regnes som en komplett mat av anerkjente ernæringsfysiologer Tosca Reno og Robert Kennedy, forfatter og utgiver av den bestselgende "Eat Clean Diet" og den populære fitness magasinet "Oxygen". Bee pollen er full av antioksidanter, proteiner, vitaminer og mineraler viktig for god helse. For en dieter kan bipollen bli spist av skje for å redusere cravings mellom måltidene, eller lagt til mat for å bidra til å opprettholde følelsen av fylde. Den kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker og selges i pilleform eller i en naturlig form, som krever kjøling. En teskje per dag kan ha nytte en diett plan, men mer kan forbrukes avhengig av sultfølelse. Alle med allergi for bier bør unngå å ta dette tillegget.

Hoodia Gordonii

Hoodia er en frukt av kaktus anlegget og har vært brukt i århundrer for å slukke tørsten og avverge sult. Det er en bevist appetitt suppressant. På grunn av populariteten til hoodia som en "diett mirakel," det er nok av billige etterligninger på markedet. Les etiketten før du kjøper, og være sikker på at du velger 100 prosent ren hoodia og ikke et produkt fortynnet med andre kosttilskudd. Anbefalt dosering er 400 til 700mg daglig.

Kreatin

Kreatin bygger trygt muskelmasse i kroppen. Kreatin er ansett som en vellykket supplement for vekttap på grunn av sin metabolske effekter, noe som utløser en lengre fettforbrenningen prosess timer etter å ha spist eller trener. Det har vist seg å påvirke selv "hvile stoffskifte" som betyr at den hjelper kroppen til å forbrenne fett når ved hvile eller sove. Dette er viktig for slankere som de mer muskelmasse stede i kroppen, desto hardere stoffskiftet fungerer for å opprettholde energi og effektivitet. Kreatin finnes naturlig i fisk, men de som ikke er glad i fisk kan velge et supplement i pille form. Anbefalt dosering er 2 til 20g.


Previous:nothing Next:matvarer som bidrar til å øke vekten

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • Fordelene med å spise epler
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • de beste måtene å miste vekt raskt for tenåringsjenter
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com