kroppsfett redusering

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-10
Den reduksjon av kroppsfett krever en felles innsats på trening og riktig ernæring. Vi får bombardert hver dag med så mange kjepphest dietter, og det er vanskelig å vite hva som fungerer og hva som ikke virker. Det er ikke rakett vitenskap, men man må vite hva oppgaver og hvilke matvarer brenne mest fett effektivt

kardiovaskulær trening

Det er avgjørende å vite hva slags øvelser er best for kroppen fett reduksjon. I gamle dager var det teorien om spot reduksjon. Dette var oppfatningen at det å jobbe ett område av kroppen vil forbrenne fett bort fra at området som abs, rumpe og lår. Mange mente også at lav intensitet, lengre varighet økter, som å gå i en time, brent fett. Sannheten er, sprenging kroppsfett krever høy intensitet trening. Et godt eksempel er intervalltrening. Du kan gå i 2 minutter, kjøre 2 minutter, gå 2 minutter og løpe 2 minutter. Få pulsen ekstremt høy da senke den igjen og igjen er en fin måte å komme i form og forbrenne fett. Dette kan også gjøres med andre metoder som å svømme en runde raskt, og deretter svømme den andre sakte, og gjenta syklus. Hvis du kan gjøre dette i 30 minutter om dagen i minst 4 dager i uken, vil resultatene vises mye raskere enn med lengre, lav intensitet økter.

Styrketrening

Et styrketrening kombinert med intervall kardiovaskulær trening vil maksimere fett tap. Dette trenger ikke å være en hard core diett som generell styrking av store muskelgrupper 2x i uken vil være tilstrekkelig. En krets program med utstyr som fungerer alle muskler på rad er ideelt. Hvis du ikke har tilgang til et treningsstudio, kan styrke trening utføres hjemme med grunnleggende utstyr funnet på steder som Wal-Mart eller Target.

Tidspunktet for styrketrening er like viktig som oppgaven selv. Gjør alltid dette før kardiovaskulær trening som anaerob styrketrening er avhengig av glykogen til drivstoff treningsøkten. Når første glykogen butikker er oppbrukt, lagret fett må brukes som drivstoff for aerobic cardio trening.

Diet

Ikke frata deg av mat under jakten å brenne kroppsfett. Dette vil bare bremse ned stoffskiftet og send din kropp i sult-modus. Dette betyr at alt kroppen din til slutt vil skatten kalorier og lagre dem som fett, av frykt for at maten kan ikke lenger være tilgjengelig. Frokost er dagens viktigste måltid som det vil øke stoffskiftet for dagen. Spis 5-6 små måltider om dagen med 2-3 timer i mellom hver. Nærer kroppen med magert kjøtt som fisk og fjærkre og frisk frukt og grønnsaker. Hold snacks rundt som granola barer eller cottage cheese i tilfelle du må gå for lang tid (6 timer eller mer) av gangen uten et måltid. Ved å spise hyppig gjennom hele dagen, vil stoffskiftet være høyt og dette vil bidra til overordnede organ fett reduksjon.


Previous:hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold Next:fiskeolje fordeler og ulemper

Relaterte artikler


 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • kroppsfett redusering
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • sunt vekttap hjelp
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com