lap band kosthold ideer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-20
The Lap-Band er en form for bariatric, eller vekttap, kirurgi som involverer en kirurg å plassere en gastrisk bånd rundt øvre del av magen. Dette skaper en liten del av magen, som betyr at du er i stand til å spise mindre mat og fordøyelsen prosessen forsinkes, som betyr at du føler deg fyldigere lenger. Fordi magen er redusert, kan du ikke spise på den måten som du tidligere var vant til. Etter en bestemt diett kan hjelpe til å holde deg sunn og forbedre vekttap resultater

trenger Du:
gyldig resept.

Seks uker etter operasjonen

Umiddelbart etter Lap-Band kirurgi, kan legen anbefale en spesialisert diett bestående av klare broths og andre matvarer som gjør at magen til å helbrede, samtidig som du tester de nye grensene for magen. Etter denne tid, bør du være i stand til å etablere en ny diett som du kan følge resten av livet. Du skal kunne spise fast føde uten problemer før du begynner denne dietten.

Den nye magen opprettet med Lap-Band prosedyren kan holde mer enn 1 /4 kopp av mat til enhver tid, i henhold til University of California, San Diego. Derfor bør du spise tre små måltider om dagen, tygge all mat grundig og slutte å spise når du føler deg full. Mens du bør drikke rikelig med væske, ikke drikke og spise god mat på samme sittende, da dette kan føre til at posen til å skylle ut raskere, og dermed slo Lap-Band formål med følelsen fyldigere, raskere.

Foods Spis

Din Lap-Band kosthold bør være en sunn blanding av frukt, grønnsaker, protein kilder og karbohydrater i betydelig mindre porsjoner enn før operasjonen. En typisk frokost kan bestå av en eggerøre og en skive ristet brød, en før-lunch snack av en liten, kokt (soft) brokkoli Floret og 2 ss. av pasta, lunsj er 3 ss. av fisk og 2 ss. av kokt (soft) spinat, 1 /2 kopp sukker-fri pudding eller 1 kopp yoghurt for kveldsmat og en middag med 4 ss. av kylling og ris gryte, 2 ss. av kokte grønne bønner og en halv fersken. Denne prøven dietten er fra Hopkins Bayview Medical Center.

Som dokumentert av prøven kosthold, den beste mat å spise er myk mat og protein kilder som peanøttsmør og gryteretter laget med kjøttdeig.

Foods Unngå

Mens de fleste solide mat er trygg når grundig tygd, bør du unngå visse matvarer, som for eksempel tørket frukt, asparges, ananas, rabarbra, mais og popcorn, druer, nøtter og frø, brus og andre kullsyreholdige drikker, og høy-kalori mat og drikke, ifølge University of California, San Diego.


Previous:nothing Next:kosthold retningslinjer for hypoglykemi

Relaterte artikler


 • høye protein dietter og vektøkning
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • kosthold for skrumplever
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • kroppsfett redusering
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com