lønnesirup sitronsaft rens

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-31
Det er mange detox og rensing programmer tilgjengelig. En av de mest kjente er Master Cleanse. Den lønnesirup og sitronsaft rense inkluderer brus og bruke et avføringsmiddel for å skylle ut giftstoffer i kroppen. Grunn av innholdsstoffene i lønnesirup og sitronsaft dette rens kan synes å være et enkelt konsept, men det kan være en komplisert prosedyre

Oppskrift

Bruk 14 spiseskjeer nypresset sitronsaft. Kontroller at sitroner er organiske, som betyr at de ikke har blitt behandlet med plantevernmidler.

Bland det med 14 spiseskjeer av karakteren B lønnesirup (hvis du er diabetiker, kan du erstatte sirupen med agave nektar og melasse) og en 1 /2 ts rød pepper eller cayennepepper og to liter kildevann.

Den kosthold vil sannsynligvis fungere bedre uten sitron papirmasse, da det bare legger ekstra arbeid for kroppens fordøyelsessystem.

Laksativer

Det er to måter du kan ta avføringsmidler for kosthold. Den første er en salt-vann flush. Bland en spiseskje av havsalt med en liter romtemperert vann. Smaken kan være ubehagelig.

Et annet alternativ er å bruke et avføringsmiddel te etter eget valg. Du bør bruke avføringsmiddel hjemme for bekvemmeligheten av badet ditt. Om en halv time etter at du tar forventer avføringsmiddel for å få fem på syv avføring, hvert 10. minutt eller så. Når du kan gå for mer enn 15 minutter uten å ha avføring, er du mest sannsynlig ferdig.

Renset

Denne prosedyren hevder å gi deg styrke, utholdenhet og gjenopprette et skinn av ungdommelighet. Du vil inntaket ca 650 kalorier mindre enn vanlig mens dette detox programmet.

Det anbefales at du starter hver dag med enten et salt-vann flush eller drikke et avføringsmiddel te. Etter avføringsmiddel din, vil du drikke alle de lemonade du gjorde på begynnelsen av dagen. Sørg for å spre inntak utover dagen og drikker alt sammen før du sovner. Du bør ha ca 12 glass hver dag.

Tips

Forvent å føle deg verre før du føler deg bedre.

Det er normalt å føle seg mindre smerter i begynnelsen av rens.

Det anbefales at du bare gjør det renser programmet i 10 dager.

Dette er ikke en engangs fikse.


Previous:nothing Next:diabetikere mat diagram og kosthold

Relaterte artikler


 • low-carb dieting
 • Slik finner phentermine
 • acai berry piller kontra juice
 • Fordelene med å spise epler
 • rå mat diett mat
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • diett planer for multippel sklerose
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com