mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-21
Når vi spiser mat, kroppen vår tar på noen av karakteristikkene av maten vi spiser. "Du er hva du spiser" har aldri vært mer sant. PH-nivået i kroppen kan påvirke vår totale helse og vår evne til å bekjempe sykdom. Det er antydet at den menneskelige kroppen fungerer best når du er i en litt alkaliske tilstand

Du trenger:.
Gyldig resept

Fakta

Den typiske amerikanske dietten. ikke alltid en god en. Plaget med en overflod av fett og sukker, er vårt blod pH ofte for surt, noe som gjør våre kropper lette mål for alle slags helseproblemer. Bringing blodet pH til en litt basisk stat kunne hjelpe deg med å holde sunnere.

Din pH

Du kan kjøpe testing strimler (for urin eller spytt) på stoff butikker for å se selv om du har en sur blod pH. Fordi det er ikke bra for vårt blod for å være for basisk eller for surt, bør du finne ut pH-nivå før du bestemmer deg for hva, om noen, endringer du vil gjøre til kosthold. Ifølge helse nettstedet MedicineNet. com, er en normal blod pH mellom 7,35 og 7,45 (litt alkaliske). En pH på 7 er nøytralt.

Alkaliske Grønnsaker

Vegetabilske elskere vil nyte alkalisk kosthold, som de fleste grønnsaker er alkalisk i naturen. Alt fra asparges og artisjokker til gulrøtter og blomkål er basiske matvarer som bør spises regelmessig for å bringe kroppen til en alkalisk tilstand.

Alkaliske Frukt

Det ville være lett å anta at frukten er på den sure listen, og de fleste av dem er. Men det er en kort liste med frukt som faller på alkaliske side. Blant disse gode frukter er sitroner, lime, avocado, tomat, grapefrukt og rabarbra, i henhold til den europeiske alkalisk kosthold og ernæring nettside Energiseforlife. com.

Drikkevarer

Rent vann er den viktigste drikker vi kan forbruke. Ikke overraskende, er det rett på toppen av listen av væsker å drikke for å få et sunt blod pH. Drinker som er på alkaliske listen er sitron vann, friske grønnsaker juice, urte te og soyamelk.

Frø, nøtter, korn og mer

mandler, solsikkefrø, linfrø og linser er gode alkaliske matvarer. Også, spirer og hummus er utmerket mat for å bringe kroppen til en alkalisk tilstand.


Previous:nothing Next:mat som kurere halsbrann

Relaterte artikler


 • mat som kurere halsbrann
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • LDL-senkende kosthold
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • å spise sunt for hjertet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com