mat som kurere halsbrann

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-21
Det brennende følelse i brystet, er en ubehagelig følelse de fleste av oss har opplevd. Mange lider av halsbrann etter store måltider, og noen er plaget på daglig basis. Heldigvis finnes det nok av naturlige matvarer som hjelpemiddel i forebygging og kur for halsbrann

Baking Soda

Baking soda er en utmerket middel for halsbrann og dårlig fordøyelse. Hell 4 gram vann i et glass og rør i 1 /2 spiseskje med natron. Drikk dette concoction hver tredje til fjerde time, opptil fem ganger daglig. Selv om dette er en fantastisk metode for å lindre halsbrann smerte, er det noen forholdsregler: Ikke gi denne natron løsningen til barn under 5 år. De med høyt blodtrykk bør ikke bruke dette, heller, natron er høy i natrium og kan forverre høyt blodtrykk symptomer. Også, hvis du har noen helsemessige bekymringer eller problemer, bør du oppsøke lege før du starter en natron regime.

Ferske produkter

Mange elementer funnet i produserer delen av ditt lokale supermarked kan lindre halsbrann. Ginger root hjelper hjelpemiddel i fordøyelsen og lindrer halsbrann smerte. Roten kan skrelles og makulert, gjennomsyret av te eller inkludert i tilberedning av ethvert måltid. Peppermynte er en urt også funnet i butikker, eller det kan dyrkes i en hage eller gryte. Vask blader og stengler, og tygge på dem når halsbrann flammer opp. Rabarbra er en naturlig mat som gir halsbrann lettelse, men sur smak avskrekker mange fra å konsumere det. Vask sine stammer og fjerner bladene før du spiser den. Prøv å kombinere den med frukt eller dryss den med litt sukker for en mer akseptabel smak.

Halsbrann Forebygging

Mange tilfeller av halsbrann kan forebygges før de begynner. Kaffe og alkoholholdige drikkevarer kan utløse halsbrann smerte. High-fett mat og sterke krydder kan også forårsake fordøyelsesbesvær. Unngå sitrusfrukter, løk, hvitløk og tomater. Noen matvarer som inneholder probiotika, som for eksempel yoghurt, kan hjelpe til med halsbrann lettelse hvis de spises daglig. Husk at alle er forskjellige, enkelte matvarer kan forverre noen mennesker, men ikke andre. Føre dagbok over hva du spiser og drikker hver dag og være bevisst på hvordan du føler. Etter hvert vil du finne ut hva slags mat og /eller drikkevarer forårsake halsbrann, og du kan fjerne dem fra kosten.


Previous:nothing Next:kosttilskudd for å støtte vekttap

Relaterte artikler


 • sunt vekttap hjelp
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • hvordan sonen kosthold
 • å spise for et sunt hjerte
 • Fordelene med å spise epler
 • fiskeolje fordeler og ulemper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com